2777
2789

اره منم قصد عمل دارم هیچی نمیدونم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

لایکم کن

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی آزمایش خون دادم 

عملم یک ساعت طول کشید 

خیلی راضی ام 

اصلا اذیت نشدم درد خیلی کم کبودی خیلی کم نتیجه عالی تنفسم خیلی خوبه

سه روز اول سخت بعدش اوکیه 

مثلا من خودم یادم میرفت عمل کردم میرفتم جلو آینه میدیدم چسب دارم

اولش افسردگی بعد عمل گرفتم چون بینی من گوشتی بود فکر میکردم اصلا تغیر نکردم الان یک سال میگذره میفهم ...

منم سه ماه عمل کردم دکتر گفت چسبو درار از بالا تا پایین پهنه نمیدونم ورمه یا همینه پریود میشم دوبرابر میشه