2777
2789
عنوان

من کجا برم 🥺

138 بازدید | 14 پست

لباس پوسیدم شکمم بستم سرما نخوره، حاضر شدم ولی نمیدونم کجا برم انگار دستام از سرشانه و پاهام رمق ندارن. موندم برا چی سرنوشت همش عن عن به ابوالفضل من خستم.تبریز جایی نداره برم اونجا پیش چندنفر بخوابم و حرف بزنم؟ برم خونه مامانم باز خودشو میکَنه و گریه میکنه. پاشم برم خونه مادرشوهرم تکه میندازه. من کجا برم اخه؟ بچمم تو شکمم دق کرد از بس استرس و گریه کشید گناه داره🥺

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جایی نرو چ کاریه

دارم خفه میشم بخدا. خون قورت میدم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

مینجا بمون سگ محلش کن

انقد استرس نده به بچه گناه داره

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

دارم خفه میشم بخدا. خون قورت میدم

از شوهرت خبری نشد؟؟ 

آخه آدم انقد بی عار و بی مسئولیت میشه آخه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

به نظرم جایی نرو بمون خونه هوا سرده... یه وقت سرما میخوری میشه قوز بالا قوز

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

از شوهرت خبری نشد؟؟ آخه آدم انقد بی عار و بی مسئولیت میشه آخه

بخدا تاالان خبری نشده موندم اخه تو دستشویی هم نمیتونه جواب منو بده؟🥺

بخدا تاالان خبری نشده موندم اخه تو دستشویی هم نمیتونه جواب منو بده؟🥺

به‌ داداشش خبر بده حتما، خدای نکرده اتفاقی بیافته بعدا نگن چرا بهمون نگفتی که این همه مدت ازش بی‌خبری 

به‌ داداشش خبر بده حتما، خدای نکرده اتفاقی بیافته بعدا نگن چرا بهمون نگفتی که این همه مدت ازش بی‌خبر ...

میدونن وقتی جواب نمیده چیکار کنن.

دوتا در فاصله داریم با ننش شب میرم اونجا بخابم باز با گوشی اونم زنگ میزنم

میدونن وقتی جواب نمیده چیکار کنن.دوتا در فاصله داریم با ننش شب میرم اونجا بخابم باز با گوشی اونم زنگ ...

باشه، ایشالا خیره، نگران نباش، اینم میگذره 

باشه، ایشالا خیره، نگران نباش، اینم میگذره

اینم میگذره واقعا، خوش به حال اوناییکه شوهر خوب دارن 

اینم میگذره واقعا، خوش به حال اوناییکه شوهر خوب دارن

😢💔