2777
2789

فرش هام رو دادم قالی شویی دو میلیون هشتصد دادم با لک بزگ وسطش اوردن برام هر کاری کردم برش نگروند گفت زنگ بزن دفتر زنگ زدم اول یه خانمه جواب داد قبول کرد بیان فرشها رو پس ببرن بعد یه آقا از اون ور صداش میومد گفت یعنی چی برگردونن گوشی رو بده از خانمه گرفت بعد بهش گفتم فرشا خیلی لک دارن گفت چرا گذاشتید انقد کثیف بشه بعد هم هر چی از دهنش دراومد بهم گفت گفت برو شکایت کن اگه هم دوباره زنگ بزنی جواب نمیدم

انقد حالم بده که نمیدونم باید چکار کنم زنگ زدم به اون اقاهه که اومده بود فرشا رو ببره گفتم بیا خودم پول اسنپت رو میدم فقط ببین میشه به یه تاید ساده و شامپو فرش لکه رو پاک کرد گفته فردا میام امشب هم مادر و خواهر همسرم دارن از شهرستان میان گفته فرشها رو پهن نکن نمیدونم باید چکار کنم

حس میکنم سرم داره میترکه😭😭😭😭

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت نظرش چیه

اون خبر نداره اگه بدونه خیلی ناراحت میشه

دیروز شیطان در گوشم زمزمه می‌کرد:در این طوفان نمیتوانی دوام بیاوری  امروز من در گوش او زمزمه کردم : ‌‌‌*****"من خود طوفانم "*****

شکایت کن حتما

کاربری دوم.بخاطر دعوا با یه آرمی تعلیق شدم و بعد یک سال پرقدرت برگشتم🌱 بی تی اس فن های کم و سن و سال محترم ریپلای نکنن.برای آرامش و تغذیه روحم گیتار میزنم.   میشه از بغض به هنر رسید و از اشک به ساز🦋🤍 اسم کاربریم هم یادگاری از کسی واسم مونده که  من رو اونجوری صدا میکرد خودش الان نیست ولی تیکه کلاماش هنوز باهامن:)💛خوبه همتونم تو امضاتون زدید نمیخواید با ادم احمق بحث کنید لعنتی شاید اون ادم احمق خودتی  ببخشید ولی من نمیتونم کرم درونمو کنترل کنم که کامنت تویی که تو امضات زدی لایک نکن رو لایک نکنم🤝🏻

من به قالیشویی ادیب دادم. فرشمو پاره کرد فرستاد. هر سه تا رو.

زنگ زدم. کلی بیچارگی کشیدم. خیلی خیلی بد جوابمو دادن. گفتن باید بره فلان‌جا بررسی شه شما درست میگین یا ما. بردن، برگردوندن با کلی خاک. فک کنم با کفش روش راه رفته بودن. فقط ۱۵۰ تومن براش پاره شدن فرش بهم دادن. اندازهٔ پول یه روفرشی بود اون موقع.

حرامشان باد.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خیر نبینن الهیقطعا شکایت کن ازشون من اینجور مواقع سریع زنگ میزنم ۱۱۰ میپرسم چیکار کنم الان؟ خیلی خوب ...

پلیس کاری به این چیزا نداره

نمیدونم امشب رو چکار کنم فک کن شب کجا باید بخوابن فرش گوشه خونه باشه بعد پهن نکنم خیلی بده

چقدر زیاااد

مادر من ۳ تا ۱۲ متری شستن دیروز اوردن ۹۰۰ تومن

گفت چقدر تمیز و براق شدن

توروخدا ساکت و مظلوم نباش

برو اتحادیه هم بابت فرشا هم بابت توهین شکایت کن

من جای شما دادگاه هم میرم بابت فحاشی شکایتش میکنم

بفهمه چاله میدون نیست

اون خبر نداره اگه بدونه خیلی ناراحت میشه

بزار یه مرد وارد بشه و در غیر این صورت برو اتحادیه شکایت عکس قالی هم ببر رو گوشیم ضبط تماس نصب کن 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من به قالیشویی ادیب دادم. فرشمو پاره کرد فرستاد. هر سه تا رو.زنگ زدم. کلی بیچارگی کشیدم. خیلی خیلی ب ...

من همیشه میدادم قالی شویی افق خیلی تمیز بود پول هم زیاد میگرفت یه لک نمیزاشت ولی این سری زنگ زدم جواب ندادن نه دفتر نه موبایل فکر کنم جمعش کردن

شکایت کن حتما

حتما ولی گفتم باید انقد اطلاع رستنی کنم که بقیه هم تو دام این شیادها نیوفتن

من به قالیشویی ادیب دادم. فرشمو پاره کرد فرستاد. هر سه تا رو.زنگ زدم. کلی بیچارگی کشیدم. خیلی خیلی ب ...

حیف درکت میکنم😭😭😭

پلیس کاری به این چیزا نداره نمیدونم امشب رو چکار کنم فک کن شب کجا باید بخوابن فرش گوشه خونه باشه بعد ...

چرا اتفاقا مثلا میگه کجا و چجوری بری شکایت کنی 

گاهی مامور میفرستن صورت جلسه میکنم 

و کلا بهت میگن تو این شرایط باید چیکار کنی

پیج 

چقدر زیااادمادر من ۳ تا ۱۲ متری شستن دیروز اوردن ۹۰۰ تومنگفت چقدر تمیز و براق شدنتوروخدا ساکت و مظلو ...

فرشام یه ۱۲ متر بود دوتا ۶ متری یه ۳ متری و یه پادری براشکایت باید مدرک داشته باشم که ندارم

ولی گفتم باید انقدر به بقیه بگم که دیگه کسی توی دام همچین آدمایی نیوفته

بزار یه مرد وارد بشه و در غیر این صورت برو اتحادیه شکایت عکس قالی هم ببر رو گوشیم ضبط تماس نصب کن

اگه بهش بگم خیلی ناراحت میشه اما الان سر کاره شکایت هم کردم قبل اینکه بیام نینی سایت😅😅😅 ولی خوب فکر نمیکنم رسیدگی کنن