2777
2789
عنوان

مامانای کلاس اولی

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 34 پست

من همیشه همه جا میگم مهد قرآنی بچه هاتون و ببرید که کلاس اول راحت باشید چون همه نشانه ها را بلدن

از اسم قران خیلی ها فرار می کنند در صورتی که این چور مهدها خشکه نه بی فایده 

برای کلاس اول آنقدر راحت بچه جلو میره که خودتون هم متوجه نمیشید

دنیا اونقدرها جدی نیست   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا تو کلاس اینا به هر مادری میگم‌میگه دختر ما علامه دهر هست همرو بلده ادم از زندگی نا امید میشه

بعضی از پیش دبستانی ها و یا مهد قرآن ها خوب با بچه ها تمرین می‌کنند و یا خود مادرا دوران پیش دبستانی و یا قبل تر یاد میدن 

بابا تو کلاس اینا به هر مادری میگم‌میگه دختر ما علامه دهر هست همرو بلده ادم از زندگی نا امید میشه

والا منم دیروز همین تاپیک رو زدم منم بخدا با ی بچه ۲ماهه و دختر کلاس اول سرویسسس شدممم، بعد دقیقا امروز از یکی از مادرا پرسیدم خداوکیلی دخترت چجوریه گفت اونم‌با د و ب مشکل داره

عزیزم یادمیگیره نگران نباش باهاش فقط تمرین کن ومهربون باش هیچ وقتم بچه تو با کسی مقایسه نکن هر بچه ای یه جوریه اما درنهایت تا آخر سال همشون میتونن بخونن وبنویسن 

منم پسرم دومه تاالان هر درسی روسوالاش رو یبار میگفتم دفه دوم خودش می‌گفت الان دارم سرویس میشم باش یادش میره اینی ک اینقد باهوشه ی درسو یادم رفت باش کارکنم یادم افتاد پرسیدم بخدا عین بلبل جواب میداد الانم نمیدونم‌چشه

در خواست دوستی نکن.....آقای نامحترم خجالت بکش....همه رو مث خودت لجن نبین همه مث تو نجس نیستن تواگرمرد بودی وسط تاپیک خانما نبودی لعنت بهت بیشرف

نه بابا میخوان کلاس بزارن اعتماد به نفس آدم رو خراب کنن منم یه کلاس اولی دارم خیلی هم مریضم دکتر دارو هم زیاد کردم برام دعا کن و یه حمد بخون

من همیشه همه جا میگم مهد قرآنی بچه هاتون و ببرید که کلاس اول راحت باشید چون همه نشانه ها را بلدناز ا ...

من بچم رو مهد قرآن بردم از چهار سالگی همه حروف رو یاد گرفت راحتم الان 

مربیش خوب بود همه رو با شعر و بازی به بچه ها یاد میداد 

جو خشکی نداشت