2777
2789
عنوان

اومدم خونه ی خودم ولی همش دارم گریه میکنم دوباره حالم بدشده😭

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 18 پست

خودتو با کارای روزمره سرگرم کن افسردگیت خوب میشه منم اولش گریه میکردم همش

بعد خودمو با بچه و اینا سرگرم کردم 

عکس بگیر از بچه لباسای خوشگل تنش کن

مامانِ یه دختر کوچولو👧عشقِ مامان،قربونش بشمِ مامان

من استراحت مطلق بودم ۷ ماه خ مامانم بعدش زودرس شدم بچم بعد ۱۲ روز فوت کرد دوماه دیگه خ مامانم موندم شوهرم خسته شد گفت برگرد خ روز رفتن ب خونه حالم بد بود تا ۲ ماه تو خونه گریه میکردم کم کم بهتر شدم خداروشکر برگشتم خونه ک خودم بلند شم کارامو مجبوری انجام بدم همون کمکم کرد کم کم بهتر شم قدر روزاتو و بچه داری رو بدون برو خونه خودت کم کم عادت میکنی   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی

سهرسال خودت بودی الان که رفیق داری باش حرف بزن شعر بخون قرآن بخون آواز بخون قر بدین بغل کن برقص کیف دنیارو کن ...خودتو مشغول کن .

من سه تا سزارین کردم فقط یکشب همراه داشتم بعدش خونه خودم بودم

سهرسال خودت بودی الان که رفیق داری باش حرف بزن شعر بخون قرآن بخون آواز بخون قر بدین بغل کن برقص کیف ...

باورکن منم دلم میخوادعزیزم غصه ی روزایی رومیخورم ک حالم خوب بود توخونه خودم چقدعشق میکردم ولی این حال لعنتی دست خودم نیس