2777
2789
عنوان

افکار آدما عوض شده بنظرتون

126 بازدید | 15 پست

ببینین انگار یه موضوعی که پنج شش سال پیش ناموسی و فجیع حساب میشد الان دیگه عادی شده.

انگار رفته رفته شعور و درک انسانها و ذهنشون باز میشه خودمم جزو همون انسانهام البته. 

حتی گذاشتن اسم تو بیو و عکسو عار و وااای میدونستن. 

نوجوان مث الان درک نمیشد و.... 

واقعا شعور انسانها رفته رفته تکامل پیدا میکنه یا چی

شعور انسانها تکامل پیدا نمیکنه فقط فرهنگا عوض میشه دیدگاها عوض میشه  ربطی به شعور ندارن

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان پس اینهمه طلاق و فساد فحشا ک بالاترین امار بیماری های مقاربتی در خاورمیانه همش نتیجخ همین شعور بالاست

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی

تا شعور چی معنا بشود 

من بشخصه هرگز تغییر نمیکنم 

نه اینکه اینا رو بد بدونم 

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

به نظرم یه تناقضی هست توش. مثلا سالهاست همه میگن قضاوت نکنیم و فلان و در نتیجه معاشرتها باید بیشتر شده باشه و کینه ها و فاصله ها کمتر. ولی بیشتر شده. انگار فقط حرف می زنیم عمل نمی کنیم. 

به نظرم یه تناقضی هست توش. مثلا سالهاست همه میگن قضاوت نکنیم و فلان و در نتیجه معاشرتها باید بیشتر ش ...

ولی قضاوت هم کم شده دیگه مث قبل ملت دوربین تو خونه هم نذاشتن، کلا بیشتر و بهتر از قبل سعی میکنن از زندگی لذت ببرن درسته نداری و... هم هست ولی روحیه هاهم فرق کردن بهتر شدن. 

تا شعور چی معنا بشود من بشخصه هرگز تغییر نمیکنم نه اینکه اینا رو بد بدونم

فک میکنی موج زمان ادمو جلوتر میبره و همه چیو تغییر میده منم قبلا همچین فک میکردم البته منظور من بی بند و باری نیستا

فک میکنی موج زمان ادمو جلوتر میبره و همه چیو تغییر میده منم قبلا همچین فک میکردم البته منظور من بی ب ...

فضای مجازی و ارتباط بیشتر و فراتر ادما رو جلو میبره 

و تغییر میده 

حالا این تغییر و ما خودمون انتخاب میکنیم چی باشه 

عقل تشخیص میده 

من بطور کل شخصیت وابسته به هیچ کس و هیچ جو و... رو نمیپسندم 

خودمم این مدل نیستم

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد