2777
2789

به نظرتون برم مدرسه پسرونه بپرسم كسي نيازمنده معرفي كنن؟ زشت نيس 

مناسب بچه ٩/١٠ سال

❌ لایک ❌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو هر محل کلی خانوم خیر هست ک نیازمندا رو میشناسن همه جوره کمک میکنن من خودم یکبشون میشناسم ادم خ درست منصفیه اتفاقا چتدروز پیش پیام داد توروخدا اگه کاپشنی لباس بچه خودت دوربریات دارن برام بفرست چندتا خانوادا خ بی بضاعت  نیاز دارن

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
به بچه‌هایی که تو چهارراه کار میکنن میتونی بدیش. بذارش تو ماشین اگر کسیو دیدی که بنظرت بهش میخورد بد ...

اونا همشون درامد دارن عضو باندهای بزرگ خلافکاریه اصلا بهشون کمک نکنید لطفا نا این رسم نابجا جمع بشه

ادما میتوانند هرجور که دوست دارند زندگی کنند بشرط اینکه باعث اسیب ب زندگی بقیه نشه..کاش بشه بریم ی جایی که بخاطر دیگران راه رسم زندگیم عوض نکنیم .. ...ب امید  روزی این سرزمین جای بهتری شود برای زندگی
اونا همشون درامد دارن عضو باندهای بزرگ خلافکاریه اصلا بهشون کمک نکنید لطفا نا این رسم نابجا جمع بشه

ببین متوجهم چی میگیا. ولی خب فکر میکنم پول رو این باندها و خانواده‌ها میتونن از دستشون درارن ولی کاپشن رو میتونن بپوشن :(