2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار لیا

بزار راحیل 

یکیش مادر حضرت یوسفه یکیش خالش و زن باباش

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

ساجده هم مذهبیه هم از اون سامیه قشنگتره هم مثل فاطمه تکراری نیست

می روند ؟!فدای سرتمیمانند؟خوش به حالشان که لحظه هایشان با تو ثبت می‌شود!....آسمون همیشه متعلق به توئه،این تویی که انتخاب می‌کنیمثل یه پرنده پرواز کنی یا مثل یه ستاره بدرخشی ✨

فاطمه بزار

خیلی زیباست

دلنشینه

و پر از انرژی مثبت 

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

اسم خودم سپیده اس می‌خوام مذهبی باشه هر چی فکر میکنم در آخر میرسم به فاطمه

ببخشید فوزولیه جسارت نشه اسم زن داداشت سارا اسم خودتون سپیده خب اسم بچه رو هم یه چیزی بزار به اسم خودت بخوره

البته فاطمه خیلی اسم قشنگیه  اصلا قصد توهین ندارم کلا منظورم اینه بخوره به اسم خودتون

من گفتم فاطمه اما اگه اسم خودتون سپیده همون سامیه بهتره

عزیزم ناراحت نشو دختر شما بزرگ میشه میره مدرسه بین نلورا و چمیدم جانان و آرشینا و نورا سلین و کلی اسم بروز واقعا شاید اسمشو دوست نداشته باشه و مسخرش کنن چون میدونی که بچه های مدرسه چجورین؟

وگرنه این اسم ها قابل احترامن و بزرگ هستن

من میگم دوست داری مذهبیم بزاری چیزی بزار که زیاد تکراری نباشه

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

شاید اینو بگم حمله کنن بهم ولی فاطمه واقعا دیگه اشباع شده! هر بچه ای از نظر خودش دوست داره اسمش خاص و قشنگ باشه

بنظرم از فاطمه صرف نظر کنین بهتره چون بعدا ثبت احوال اجازه عوض کردن نمیده