2777
2789

امروز آزمایش خون دادم

فردا جوابش میاد و بسیار استرس دارم.

۱۰ روز هم هست ک پری عقب افتاده...

صبح تست وایتکس انجام دادم 🫢

که میگن اگر کف کنه یعنی بارداری

خیلی کف کرد...

یعنی چی میشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۸ روزه پریودیم عقب افتاده سه تا بی بی چک زدم منفی بودولی هنوزم پریود نشدم چیکار کنم ؟به نظرت آزم ...

عزیزم شما سابقه عقب افتادن پریود داشتی تا حالا؟

من توی نی نی سایت خوندم که خیلیا با بیبی چک منفی باردار بودن حالا نمی‌دونم که چی میشه ولی به هر حال آزمایش رو بدیم که ببینیم بالاخره بارداریم یا نه که بریم اقدام درمانی کنیم

نه چون به هر حال ادرار اسیدیه و در هر دو صورت کف میکنه

ولی ادرار فرد سالم خنثی است عزیزم

نه اسیدیه نه قلیایی

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم شما سابقه عقب افتادن پریود داشتی تا حالا؟من توی نی نی سایت خوندم که خیلیا با بیبی چک منفی بارد ...

اره اتفاقا منم یه تاپیک زدم راجبش یه نفر گفت من تا ۱۰ روز بی بی چکم منفی بود بعد رفتم آزمایش دادم مثبت شد

به امید روز ظهورش......😍         اللهم عجل لولیک الفرج ❤
اره اتفاقا منم یه تاپیک زدم راجبش یه نفر گفت من تا ۱۰ روز بی بی چکم منفی بود بعد رفتم آزمایش دادم مث ...

آره ممکنه لقاح دیر انجام شده باشه

حالا من فردا اینموقع دیگه جواب ازمایشم رو گرفته م به امید خدا 🙆🏻‍♀️