الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من طرفدار پروپاقرصش بودماز اینا که اگه کسی مخالفش بود دعوای بدی باهاش میکردمتا وقتی جریانشو با عروسک ...
کلن مریضه مشکل اساسی روانی داره
خیلی خیلی حاد
( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )
این همه هنرمند که با انواع محدودیت ها کنار اومدن و به اوج رسیدن یا نه اصلا کنار نیومدن و مهاجرت کردن و قوی تر و بزرگ تر از قبلشون شدن مثال بارزش شادمهر عقیلی ولی این آقا کلا زد تو جاده خاکی... من منکر صدا و هنر آهنگسازیش نیستم ولی خب اینقدر بددهن بود اینقدر رفتارهای هنجارشکن داشت که صدا و هنرش تو این رفتارهای ضداجتماعی کمرنگ و محو به نظر میرسه
من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی زمین گرده (کارما)...............