2777
2789
عنوان

خیلی برام جالب شد وقتی تتلو خودش زندانه و…

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من طرفدار پروپاقرصش بودماز اینا که اگه کسی مخالفش بود دعوای بدی باهاش میکردمتا وقتی جریانشو با عروسک ...

کلن مریضه مشکل اساسی روانی داره

خیلی خیلی حاد

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

استعدادی که حروم شد

حتی خودش هم قدر خودش رو ندونست 

این همه هنرمند که با انواع محدودیت ها کنار اومدن و به اوج رسیدن یا نه اصلا کنار نیومدن و مهاجرت کردن و قوی تر و بزرگ تر از قبلشون شدن مثال بارزش شادمهر عقیلی ولی این آقا کلا زد تو جاده خاکی... من منکر صدا و هنر آهنگسازیش نیستم ولی خب اینقدر بددهن بود اینقدر رفتارهای هنجارشکن داشت که صدا و هنرش تو این رفتارهای ضداجتماعی کمرنگ و محو به نظر میرسه

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
جریان اینی که میگی چیه

بزن گوگل عکس تتلو با عروسک لولیتا متوجه میشی

فاجعس وحشتناکه

من بعد فهمیدنش تا چند روز حالم بد بود

الان باز یادم افتاد حالم بد شد

جنایته😭😭😭

توضیح اینجانمیتونم بدم شاید بعضیا نخوان بدونن حالشون بد شه 

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

من طرفدار پروپاقرصش بودماز اینا که اگه کسی مخالفش بود دعوای بدی باهاش میکردمتا وقتی جریانشو با عروسک ...

جریانش چیه ؟ میشه بگی

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
جریانش چیه ؟ میشه بگی

بزن گوگل لولیتا و تتلو

بعدم تو گوگل سرچ کن عروسکای لولیتا متوجه میشی

😭😭😭

بزن کلیپ رائفی پور درباره لولیتا

ما از تمام آنهایی که به زنده بودن و زنده ماندن ترغیبشان میکردیم به مردن و نبودن راغبتر بودیم:) 

خوده لولیتا نمیدونی چیه؟

دخترارو میدزدن

بعد ناقصشون میکنن برای کارای جنسی

بهشون این لقبو میدن

بزنی گوگل کامل میاره بالا البته اگه روحیت قویه