2777
2789

سلام خواهران گل فعال ختم های چله ی گروهمون شروع شده  ولی هنوز جای خالی داره

هر عزیزی خواست میتونه اینجا اسم بده و ختم هایی را که میخواد بگه و با ما شروع کنه یا تشریف بیاره گروه ختم در ایتا ان شاء الله حاجت روا بشید

🌹با نام و یاد خدا🌹

🍂چله گیری گروه ختم عاشقانه های معنوی

1_ختم چهل روزه سوره ی حشر (هر عزیزی اسم مینویسه اسم یک بیمار هم بده )

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

2_چله  320مرتبه یا اللهُ یا رحمانُ یا رحیمُ بِعَونِ اللهِ(برای ازدواج جوانان)

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

3_چله ی رهایی از مصیبت هفتاد مرتبه

🍀یٰا اَللّهُ یٰا مُحمّدُ یٰا عَلیُّ یٰا فاطِمةُ یٰا صاحِبَ الزَّمٰانِ اَدرِکْنی وَ لٰا تُهلِکنی🍀

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

4_چله ی 50مرتبه لا اله الا الله و 50مرتبه استغفار هدیه به حضرت عباس و یک دور تسبیح. چهار قل

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

5_ختم چهل روزه هر روز ۳۶۰ مرتبه ذکر یا رزاق (برای رزق و روزی فراوان و حلال و برکت)

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

6_ختم چهل و یک روزه زیارت عاشورا هدیه به سید الشهدا و شهیدان بزرگوار

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹

٧_سفره ی صلوات هر روز حداقل 200 صلوات

من ختم شماره ی ۵ رو برای بابام برمیدارم، از کی شروع میشه؟

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی دوس دارم شرکت کنم ولی چون غسل نمیکنم میترسم درست نباشه☹️

غسل نمیکنی؟ غسل برای نماز و یک سری آیه های سجده دار لازمه ولی برای موارد دیگه موردی نداره عزیزم دوست داشتی شرکت کن

ممنونم ختم ۳ و ۵ رو من اوکی هستم از چ تاریخی شروع میشه

حاجت روا عزیزم شروع شده شما از امروز بخون تا چهل روز اسمتون را هم بگید تا وارد کنم یک روز به نیت حاجت روایی شما خونده میشه 

حاجت روا ان شاء الله گلم اسم بدید و شروع شده شما از امروز بخونید تا چهل روز

خیلی ممنون. دعا کنین، علی

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂
حاجت روا عزیزم شروع شده شما از امروز بخون تا چهل روز اسمتون را هم بگید تا وارد کنم یک روز به نیت حاج ...

کجا اسممونو بگیم؟ 

پروفایل عکس خودمه فقط با هوش مصنوعی یه تغییر کوچیک دادم،چون موهام خیلی کوتاهه.     -پناه.                                                           

منم ختم شماره پنج رو برای پدرم برمیدارم😊

کسانی که به اجبار می کوشند تا جذاب باشند بیشتر از همیشه نفرت انگیز به نظر می رسند! جذابیت در ذات انسان هاست✨        💸🎼⚽🌙🍂⭐🌧🥋🎨🍊🎧🪐📖🇮🇷🇪🇸        #خلیج_فارس م نام نامی ات هماره جاودانه است💙🌊

2و شیش و 7عاطفه 

ی دختری که هنوز امیدواره با اینکه تو زندگیش شکستهای زیادی خورده 🫂🌱✨بیا زندگی کنیم، خورشید روزی دو بار طلوع نمی‌کند،ما هم دوبار به دنیا نمی آییم هر چه زودتربه آنچه از زندگی ات باقی مانده بچسب!❤️خدایا منتظر نشونه هاتم🫂💗خدایا بغلم کن که محتاج توام🫂🌺تیکرم‌واسه روز شماری خاله شدنمه خدایا شکرت 🥺🤲امروز دوم تیر 1404خدایا از همیشه بهت محتاج ترم لطفا♥️