2777
2789

اقا من رفتم یه پول انتقال دادم بعد رسید و گرفتم حواسم از کارتم پرت شد💔🤕

بعد دو دقیقه بعد برگشتم کسیم اونجا نبود 

به نظرتون کارتمو خورده خودپرداز یا کسی برداشته💔🤕؟؟ 

اگه کارت و بده خودپرداز کسی برنداره برمیگرده داخلش عقب؟ 

بروبانک بپرس

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیر یکی برداشتش. 

اگه رمزت مزخرفه حتما همین الان برو بانک بسوزون. 

مصادیق رمز مزخرف که میدونی چیه؟؟؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

چیه رمز مزخرف؟

تاریخ تولد .۱۱۱۱ ۲۲۲۲ ۱۲۳۴ کلا رمز به سال میشه مزخرف.  

۴۰۳۰ رمزهای معروف ۲۰۲۰ ۲۰۳۰ اینا زود لو میره 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

تاریخ تولد .۱۱۱۱ ۲۲۲۲ ۱۲۳۴ کلا رمز به سال میشه مزخرف. ۴۰۳۰ رمزهای معروف ۲۰۲۰ ۲۰۳۰ اینا زود لو میره

نه اینا نیست خداروشکر 

فردا میرم بانک میبینم اگه نبود میسوزونم 

بعد شما میدونی بعدش چجوری پول اینو انتقال بدم به کارت جدید؟ 

اصن فرایند حساب باز کردن کارت گرفتن چجوریه؟ چقد طول میکشه؟ 

من هیچی بلد نیستم وای خدا💔🤕🤕

نه اینا نیست خداروشکر فردا میرم بانک میبینم اگه نبود میسوزونم بعد شما میدونی بعدش چجوری پول اینو انت ...

مشخصه بلد نیستی . 

کارت جدید بگیری همون پول توشه دیگه. 

انتقال نمیخواد.  

شاید ده دقیقه ای کارت جدید رو بهت بدن.کاری نداره مگه اینکه بانک شلوغ باشه. 

فقط شماره کارت و سی وی و تاریخ روی کارت جدید فرق میکنه با قبلیت. شبا و شماره حسابت همونه.رمز هام که تغییر میکنه.