2777
2789

بعضیا واقعا تو زندگی متاهلی شانس آوردن و خوشبختن. شوهر خوب و زندگی خوب. خوش بحالشون. من که همیشه میگم چرا ازدواج کردم چرا خودمو بدبخت کردم. خیلی غصه میخورم تو این زندگی. همش با گریه می خوابم و بیدار میشم. آخه من چه گناهی کردم چرا .... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه زندگیاازدورقشنگ تو بطنش که میری میگی وای زندگی خودم بهتره گول ظاهرزندگیارونخور

یه مادرم پرازحس خوب انرژی مثبت دنیاواقعاقشنگه توباکارات وحرفات زشت وسیاهش نکن🙂یه مادرشوخ وپرانرژی یه مردادی شیطون خلاصه که توتاپیکای من شورزندگی درجریان😍🤩

هیچ شانسی وجود نداره هیچ شاهزاده سوار بر اسب سفیدی نیومده در خونه یکی که بگیم خوشبخت شده زندگی متأهلی خوب ازدواج درست و همه اینا به خاطر تصمیم های خودمونه و وقتی وارد یه تعهد شدیم دیگه راه برگشتی نیست دیدتون رو از روابط بقیه بردارید الان چه نتیجه ای داره اینکار؟

هیچ شانسی وجود نداره هیچ شاهزاده سوار بر اسب سفیدی نیومده در خونه یکی که بگیم خوشبخت شده زندگی متأهل ...

اشباهت نکن دختر داییم نه عقل درستی داره نه رفتار بلد زشت هم هشت بیا ببین زندگیشو

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند

وقتی می بینم یکی توی ماشینش داره میره سرکار. 

وقتی می بینم یکی معلمه

وقتی می بینم یه شوهر برای زنش هزینه می کنه

وقتی میبینم یکی میاد به اعتبار پدرش معاون و مدیرعامل میشه

وقتی می بینم یکی به خاطر سرمایه خانواده اش کلی خواستگار خوب داره

وقتی میبینم یه مادر توی خونه کنار بچه اش هست

غبطه می خورم

این تعریف شما از دختر داییتونه تازه شما داخل زندکیش هم ندیدید

چهرشو دیدم که رفتارش دیدم به شوهر ش گفت ببرم پارک گفت خستم مهرشو گذاشت اجرا

به شانس بگوید ماهنوز زنده ایم یک شب هم درخانه ی مارا بزند
چهرشو دیدم که رفتارش دیدم به شوهر ش گفت ببرم پارک گفت خستم مهرشو گذاشت اجرا

منم دیدم هم چین مواردی بطنش و همه جاشم دیدم کاملا درست میگی این حرفا شعار مثل پول خوشبختی نمیاره 

مرسی یکی درک کرد حرف حقو

میگم خودم دیدم نه قیافه دارن نه آداب معاشرت نه خانواده درست درمون غذا بلد نیست بپزه درست و رختخوابش باید جمع کنن از زیرشون ولی شوهر و بچه اش منتظرن دهن باز کنه بگن چشم مسافرت و بقیه چیزهاش بماند .........سرت دود میکنه