2777
2789

دیروز عصر ی مقدار حالت تهوع داشتم ی دونه قرص دیمن هیدرانات رو کامل خوردم از ساعت نه شب خوابم برد و باعث خواب عمیق و خواب دیدن شد نمی‌دونم خواب رو کی دیدم اما خب خواب زیاد دیدم و قبل خواب یکم با همسرم بحث داشتیم آیا خوابم می‌تونه تعبیر داشته باشه؟صدقه هم دادم 

حالت عادی ن زیاد می‌خوابم و ن‌خواب میبینم

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

مغزت درگیره که خوابای ناراحت کننده میبینی...هر خوابی رو جدی نگیر و دنبال تعبیرش نباش

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
مغزت درگیره که خوابای ناراحت کننده میبینی...هر خوابی رو جدی نگیر و دنبال تعبیرش نباش

دقیقا خیلی خیلی دغدغه دارم 

شب و روزم استرسه ک خدایی نکرده کسی رو از دست ندم هورمونام قاطیه کلا🥲

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا خیلی خیلی دغدغه دارم شب و روزم استرسه ک خدایی نکرده کسی رو از دست ندم هورمونام قاطیه کلا🥲

دهنتو آروم کن و به مسایل خوب فکر کن...انشالله آرامش ب زندگیت برگرده

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
دهنتو آروم کن و به مسایل خوب فکر کن...انشالله آرامش ب زندگیت برگرده

چشم مرسی عزیزم لطف کردی

خیلی نگران بودم ولی خب واقعا همون‌طور ک گفتی خیلی خیلی ذهنم درگیره و استرس دارم 

از خونه و زندگیم گرفته تا کارم

چشم مرسی عزیزم لطف کردیخیلی نگران بودم ولی خب واقعا همون‌طور ک گفتی خیلی خیلی ذهنم درگیره و استرس دا ...

توکلت بخدا باشه و هر لحظه خودتو بخدا بسپار...مطمینا بهترین رو واست میخواد...روزهای سخت هم گذراست پس خیلی خودتو درگیر نکن

توکلت بخدا باشه و هر لحظه خودتو بخدا بسپار...مطمینا بهترین رو واست میخواد...روزهای سخت هم گذراست پس ...

چشم عزیزم 

خیر ببینی خیلی دلمو آروم کردی ❤️

چشم عزیزم خیر ببینی خیلی دلمو آروم کردی ❤️

چشمات سلامت  

در پناه حق