2777
2789
عنوان

کنکور فرهنگیان

59 بازدید | 7 پست

سلام وقت به خیر ببخشید سوال داشتم من ۲ سال هست که دیپلم تجربی گرفتم و سال اول کنکور سراسری دادم و قبول نشدم سال دوم هم بیکار بودم و اما حال میخواهم دانشگاه فرهنگیان برم و معلم شوم آیا اینکه میگن کنکور جداگانه برای فرهنگیان هست درسته ؟ یعنی دیگر لازم نیست که کتاب ۳سال دبیرستان خوانده شود ومی توانم فقط کنکور فرهنگیان ثبت نام کنم؟ و چه منابعی دارد یعنی چه کتابی رو بخونم ؟ و کی برای کنکور فرهنگیان ثبت نام و چه زمانی این آزمون برگزار میشود ؟ ببخشید اگه سوال زیاد پرسیدم اما واقعا اطلاع زیادی ندارم ولی استعداد وهنر و علاقه به معلم شدن دارم

سلام ببینید اینطور نمیشه ک شما امتحانات دبیرستان رو ندید یا حتی کنکور سراسری رو بله فرهنگیان امسال کنکورش جدا شد اما اینطور نبود ک فقط کنکور فرهنگیان ملاک باشه در کنار شما باید ام کنکور سراسری میدادید و هم نمرات نهایی دوازدهم لحاظ میشد و درنهایت اگر دعوت به مصاحبه میشدید اون هم یه نمره ای براش در نظر میگرفتن و همه اینها باهم در نتیجا نهایی اثر داشت امسالم اگر اخبار رو دنبال کرده باشید سال یازدهم هم باید امتحان بدید

بهتره ک شما اخبار رو از سایت های رسمی دنبال کنید به مرور تاریخ ثبت نام کنکور تاریخ برگزاری کنکور و همچنین منابع رو اعلام میکنند من اطلاعاتی ک بهتون گفتم برای پذیرش امسال بود

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام ببینید اینطور نمیشه ک شما امتحانات دبیرستان رو ندید یا حتی کنکور سراسری رو بله فرهنگیان امسال ک ...

پس عزیز جان یعنی نمی تونم فقط برای کنکور فرهنگیان شرکت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

پس عزیز جان یعنی نمی تونم فقط برای کنکور فرهنگیان شرکت کنم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

امسال رو نمیدونم برای همین میگم برید از سایتای معتبر چک کنید ولی برای چهارصد و سه ایها حدود پنجاه درصد کنکور بود ۱۵ سراسری ۱۰ خود کنکور فرهنگیان ۲۵ مصاحبه خب مشخص بود اگ کسی یکی از این موارد رو شرکت نمیکرد یا عملکرد مناسبی توش نمیداشت تراز علمیش پایین کشیده میشد شما باید ببینی خود اموزش و پرورش باز امسال برای هرکدوم از موارد چن درصد لحاظ میکنه 

امسال رو نمیدونم برای همین میگم برید از سایتای معتبر چک کنید ولی برای چهارصد و سه ایها حدود پنجاه در ...

آها آره خوب راست میگید واقعا ممنونم عزیزم لطف کردی که جواب سوالمو دادی چون کس دیگه ایی نبود یه دنیا تشکر❤❤❤

آها آره خوب راست میگید واقعا ممنونم عزیزم لطف کردی که جواب سوالمو دادی چون کس دیگه ایی نبود یه دنیا ...

خواهش میکنم 

من بازم میگم حتما از سایت معتبر چک کنید اخبار رو به روز دنبال کنید 

موفق باشید