2777
2789
عنوان

دعوا با مادرشوهر

138 بازدید | 12 پست

امشب خونه دوستم دعوت بودم از ۶ عصر رفتم تا ۱۰ طول کشید .نمیذاشتن بیام خونه میگفتن مهمونی رو بهم نزن 

از طرفی شوهر ۶ بار زنگ زد هردفعه گفتم دورهمیم .مادرشوهر هم اصلا خوشش نمیاد من با دوستام بشینم و پاشم .دوستای باشگاهیم هستن .من امشب خیلی حالم بد شد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادرشوهرت این وسط چیکارست ببخشیدا ولی شوهرت خیلی بچه ننه اس در این مورد باهاش اتمام حجت کن

چی بگه عزیز میدونم نباید ۵ ساعت بچه‌ها رو میزاشتم میرفتم .ولی دخالت مامانمم رو اعصابمه

تازه ما مهمونی دورهمیمون رو شروع کردیم .دو ماه دیگه یکی دیگه میده.عصر که میشه بچه‌هام رو نگه میده ۹ ...

عزیزم وظیفه مادر شوهرت نیست دو تا بچه تو رو نگه داره تو بری دورهمی دوستای باشگاه

وقتی بچه ها رو به اون می سپری میری اجازه دخالت رو میدی پس نمیتونی بگی چرا دخالت کرد

واسه امضاهاتون صلوات می فرستم فقط اعلام نمیکنم ./با عرض پوزش درخواست دوستی قبول نمیکنم / نامه ای به خدا:سین کن مشتی، کارمون گیره به مولا/ان شاءالله به حق حضرت زهرا هیچ زنی انتظار واسه اولاد دار شدن نکشه
عزیزم وظیفه مادر شوهرت نیست دو تا بچه تو رو نگه داره تو بری دورهمی دوستای باشگاهوقتی بچه ها رو به او ...

بچه‌ها پیش باباشون بودن مسئولیتش دست اون بود وقتی هم رسیدم خونه شوهر و بچه‌ها خونه خودمون بودن