مامانbabyدایانا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 93 عنوان ادرار کودک در مجاورت هوا قهوه ای شده لطفا اگه میدونید بیایید 85 بازدید | 4 پست سلام، دخترم چند روزه دور دهنش به کم جوش ریز زده بود، چون دندون در میاره گفتیم شاید برا اونه، ولی امروز توی لگنش جیش کرد من یادم رفت همون موقع خالی کنم الان اومدم خالی کنم دیدم قهوه ای شده، حالم خیلی بده دارم سکته میکنم کسی میدونه مال چیه؟ 1403/08/12 | 01:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
crosewin عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 4193 میتونه آلکاپتونوریا باشهیه اسید خاص توی ادرارشون ندارنهمین امشب داداشم داشت این مبحث رو برای کنکورش میخوند توی زیست نوشته بودادرار در مجاورت هوا سیاه میشه به این علت که گفتم
مامانbabyدایانا مدیر استارتر عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 93 میتونه آلکاپتونوریا باشهیه اسید خاص توی ادرارشون ندارنهمین امشب داداشم داشت این مبحث رو برای کنکورش ... آره منم تو زیست خوندم ولی اون ارثی هست و دختر من تا الان اینطوری نبوده
crosewin عضویت: 1403/03/30 تعداد پست: 4193 آره منم تو زیست خوندم ولی اون ارثی هست و دختر من تا الان اینطوری نبوده ببرش دکترمطمئنی غذا یا نوشیدنی رنگدانه دار نخورده؟
nedajon عضویت: 1396/08/27 تعداد پست: 23171 اگه چغندر و مولتی ویتامین نخورده حتما ببرش دکتر کلیه و مجاری ادرار سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....