2777
2789
عنوان

حقوق شوهرتون چقدره شغلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3543 بازدید | 118 پست
نمیدونم اینارو آخه ‌ .

ببین الان نت زدم نوشته نامه عدم نیاز برای وقتی ک کار فرما اخراج کنه یا موعد قرار داد تموم بشه و نخواد کار گر رو 

شوهر شما بخاطر مریضی اومده بیرون ینی بهش تعلغ نمی‌گرفت خودتون هم استعفا دادین 

درسته 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بدبختی میدونی کجاس مادرشوهرم کلی پول داره کمک نمیکنه . خونه داده اجاره . کلی زمین ارث رسید بهش انداخ ...

وااا شوهرت تک فروزنده غمی نیست خواهر دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره 😂😂

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدبختی میدونی کجاس مادرشوهرم کلی پول داره کمک نمیکنه . خونه داده اجاره . کلی زمین ارث رسید بهش انداخ ...

اگه با خودش نبره به شما میرسه🤣🤣🤣

چرا توقع نداشته باشین.اون موقع که داشتن درستش میکردن،باباش میگفت مهندسه،ننش میگفت دکتره.فکر الانم باید میکردن

خودت بکشش😅😅😅😅

ببین الان نت زدم نوشته نامه عدم نیاز برای وقتی ک کار فرما اخراج کنه یا موعد قرار داد تموم بشه و نخوا ...

میتونستن به شوهرمم بدن . وقتی واس من سخت گیری نکرد میتونست واس اونم سخت گیری نکنه .البته خوب منم بلدنبودم اون موقع که بخوام پیگیری کنم شوهرمم حالش مساعد نبود تو شرایطی نبود خودش بره دنبالش. بعد شوهرم بخاطر بیماری در اومد . من یهو گفتم نمیام . من بیشتر دست تنهاشون گذاشتم تا شوهرم 🤣

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
میتونستن به شوهرمم بدن . وقتی واس من سخت گیری نکرد میتونست واس اونم سخت گیری نکنه .البته خوب منم بلد ...

ب تو نامه عدم نیاز دادن؟ حقوق پایه تا 18 ماه بهت دادن 

خجالتم نده😁😁زیر بغل مار🤣🤣🤣🤣🤣شبت خوش آجیه گلم😘🥰

ن قشنگم منظورم ب شما نیود اینجا معروفه کلا ب این چیزا 😂😂

سالم باشی و پاینده شبت زیبا مهربان❤️🌺💥😍

اگه با خودش نبره به شما میرسه🤣🤣🤣چرا توقع نداشته باشین.اون موقع که داشتن درستش میکردن،باباش میگفت ...

همون گاهی میگم منو شوهرمو میکشه بعد میمیره . ببین شوهر من پزشکی قبول شده نرفته .چرا؟؟ چون بابای دیوسش تصادف میکنه از کار افتاده میشه کسی نبوده شهریه دانشگاهشو بده

شوهرمم میره پیام نور یه رشته ی دیگه سرکارم میره ک بتونه خرجی بده . حاضرم شرط ببندم اون موقع هم ننه ش داشته و کمک نکرده . چون همون سال ها خونه دومشونو خریدن . 

دو سال پیشم شوهرم مریض بود حدود دو ماه بستری شد یه قرون کمک نکردن . من اون موقع نامزد بودم پول کم اوردیم طلاهای مجردیمو فروختم پول بیمارستان دادم . هیچ وقت نمیبخشم مادرشو ک اینقدر داره عذاب کشیدن بچه شو میبینه کاری نمیکنه 

وااا شوهرت تک فروزنده غمی نیست خواهر دیر و زود داره ولی سوخت سوز نداره 😂😂

ههه یاد دوستم افتادم شوهرش معتاد بود .همیشه میگفت مادرشوهرم بمیره ارث برسه خونه اجاره کنم بنده خدا میگفت میترسم شوهرم زودتر از مادرش بمیره هیچی بهم ندن . منم یه وقتا میگم اون مادره تا مارو نکنه زیر خاک نمی میره . بعد طلاهای منم میرسه ب اون🤣🤣

همون گاهی میگم منو شوهرمو میکشه بعد میمیره . ببین شوهر من پزشکی قبول شده نرفته .چرا؟؟ چون بابای دیوس ...

غصه نخور مادر شوهر منم همینه اصلا حس مادری نداره حس فداکاری دلسوزی ندارن انگار یه سریا شون اگه بدونی چ بالایی سر ما آورد عقده ای از عمد نذاشت عروسی بگیریم با دروغ گولم ن زد خودم بهترین میکنم بعد گفت خودتون میدونید موقعی ک همه چی ارزون بود راحت میشد بهترین عروسی خودمون بگیریم نذاشت پول شوهرمو هی ازش تیغ زد داد برا خود شسکه بعد ک همه چی کشید بالا گفت وظیفه من نیست تازه من بیشتر از حدت هم کمک کردم خیلیییی اذیتم. کرد کاری کرد ک کم جدا شم تا مرزش رفتم بیخیال آخر میمیرن ارث شوهرمم. میرسه 

ههه یاد دوستم افتادم شوهرش معتاد بود .همیشه میگفت مادرشوهرم بمیره ارث برسه خونه اجاره کنم بنده خدا م ...

واییی نگوو خدا نکنه دقیقا مادر شوهر منم اینجوره عین سوسمارن😂😂ببخشید اما من یاد اسکار میوفتم اون. مارمولک رفتارش. ن اونجوری اما ذاتشون عین روباه بود با سبد میدوییدا اونجگریه😂😂😂

اوهوم من تا ماه پیش حقوق میگرفتم این ماه تموم شد دیگه

یه سوال آبجی شما خودتون استعفا دادین خودتون گفتید نامه بده یا قانونا باید میداد یا پارتی بازی داده؟ 

غصه نخور مادر شوهر منم همینه اصلا حس مادری نداره حس فداکاری دلسوزی ندارن انگار یه سریا شون اگه بدونی ...

یچی بگم شوهر من دست مادرش طلا داره . از مجردی خریده بوده .من عروسی کردم طلاهارو نداد بهم .گفت شوهرت ب باباش بدهکاره .بدهی رو بدید طلاهارو بدم . همینقدر نامرد و خسیس . من خودم طلا زیاد دارم . اصلا ازدواجمم سنتی نبود ما کلا یه عقد ساده داشتیم تمام . یعنی تو بند رسم و رسوم نبودیم بخاطر همین اهمیت نداره واسم . منم نمیگذرم ازش