2777
2789
عنوان

حقوق شوهرتون چقدره شغلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 118 پست
یه سوال آبجی شما خودتون استعفا دادین خودتون گفتید نامه بده یا قانونا باید میداد یا پارتی بازی داده؟

من خودم استعفا  دادم چون محل کارم دور بود .خو قبلا با شوهرم میرفتم و میومدم . بعد ک تنها شدم سخت شد .گفتم یا اجازه بدین شوهرم برگرده یا منم میرم .گفتن برو گفتم پس نامه بدین بیمه بگیرم چون شوهرمم بیکاره گفتن اوکی .در اصل پارتی بازی دادن

با اینکه خیلی بهم احتیاج داشتن . هنوزم هنوزه گاهی مدیرمون زنگ میزنه میگه برگرد اما بخاطر یه سری چیزا نمیشه 

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
یچی بگم شوهر من دست مادرش طلا داره . از مجردی خریده بوده .من عروسی کردم طلاهارو نداد بهم .گفت شوهرت ...

آها شما همونی ک شوهرت از مجردی طلا خریده کرده دست مادرش النگو هارو؟ با کاربری قبلیم تو تاپیکت بودم عزیزم ببین مادر شوهرت نامرده عییین مادر وشهر من گفت زمین میدم همه جا پخش کرد زمین دادم ب پسرم سه جا گفته بود دادم به عروسم حالا از ارث شوهرم بوداااا فک کن 4سال همه جا هزار بار گفته بود اما یبار نگفت بیا این مدارک تازه سندم نداره قولنامه دستی تا وشهرم فرستادم. گفتم ازش بگیر با سیاست شوهرم رفته بود بعد زده بود زیر حرفش مامانش گفته بود من گفتم اما پشیمونم راستی همیشه هم قبلش میگه مگه من حالا فرار کردم ک میگی بزن به نامم مگه من دردم دست پیش شدید میگیره بعد پدرشوهرم دعواش کرده بود ک یا نباید میگفتی یا گفتی بده به زور اونم به پدر شوهرم گفته بوداگه از خودت زمین میدی بهم تا من بدم پدرشوهرم گفته بود باشه من زمین میدم تو حرفت عمل کن بعد فک کن تو نوشته زده شوهرم حق فروش حق جابه جایی حق واگذاری حق هیچییی نداره حالا عقده ای برای اینکه شوهرم به نامم نزنه هااا همه حق هارو ازش سلب کرده 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یچی بگم شوهر من دست مادرش طلا داره . از مجردی خریده بوده .من عروسی کردم طلاهارو نداد بهم .گفت شوهرت ...

بعد بخدا همین ننش جوری خودشو میزد به موش مردگی همه میگن زن ازین بدبخت تر تو دنیا نیست هرجا به نفعشه میگه من بی سوادم بعد جگر نوشته ک انگار وکیلا یه شرطایی گذاشته ک بیاو ببین به شوهرمم گفته ن حق داری بفروشی ن حق داری به زنت به نامش بزنی خواهر حالا کاش ارزشی دانش یه تیکه زمین تو کوه کنار روستاشون ک سند هم نداره فک کننن شوهرم دیروز میگه سگم. اونجارو. نمیخوره بعد این همه سال 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

من خودم استعفا دادم چون محل کارم دور بود .خو قبلا با شوهرم میرفتم و میومدم . بعد ک تنها شدم سخت شد ...

باز خوبه پارتی بازی مردم نرم بودن اکثرا عقده اییییی هستن از جیب خودشونم نیست اما چشم دیدن اینکه کسی هزارتومن بهش برسه ندارن، فقط باید یکسال تموم تو اون شرکت باشی زیر یکسال  این نامه داداه نمیشه یا فرقی نداره؟ 

بعد بخدا همین ننش جوری خودشو میزد به موش مردگی همه میگن زن ازین بدبخت تر تو دنیا نیست هرجا به نفعشه ...

من میخاستم برم سرکار . چون قبلا بیمه بیکاری میگرفتم و این ماه تموم شد گفتم برم سرکار دوباره .چون زیاد دوس ندارم یکی خرجیمو بده .بعد هی دیدم این تیغ میزنه شوهرمو به بهانه های مختلف. بعد گفتما غلط کرد من چرا برم سرکار .بذار بمونم خونه خرجم ک بیفته گردن شوهرم فشار بیاد بهش دیگه حساب میاد دستش فردا ننه ش پول خواست بگه ندارم .چون زنمم دیگه حقوق نداره .

والا شانسم دارن تا گوزش کج درمیاد شوهرم میگه باید مامانمو ببرم دکتر 😐 منم دیدم عه اینجوریه؟ این ماه ۳ تومن دادم چکاپ کامل فردام قراره برم واس درست کردن دندونام . یکمم به شوهرم زور بیاد خو 😆

باز خوبه پارتی بازی مردم نرم بودن اکثرا عقده اییییی هستن از جیب خودشونم نیست اما چشم دیدن اینکه کسی ...

فک کنم ۶ ماه باشه شایدم یه سال 

ببین واس خودمم تعجبه اتفاقا مدیرمون حسود بود همون خودش باعث شد شوهرم استعفا بده . اما رییس شرکتمون خوب بود انصافا . 

من میخاستم برم سرکار . چون قبلا بیمه بیکاری میگرفتم و این ماه تموم شد گفتم برم سرکار دوباره .چون زیا ...

اینم ننش نمی‌دونست بچه داره تا من نشون کردن پسرم بهترین درومد ازش خلاصه تا سرکوچه هم میرفتندباید شوهر من می‌بردش ن شده بود تاکسی شخصی عمدی می‌کرد ک پیش من نباشه ها فک کن تازه شوهرم اومده بود پیشم زنگ میزد ماگشنمونه همین الان بیا نون بگیر حالا بغل خونشون نونوایی بود و یه عالمه پسر دیگم داره بشدت حسادت وبخل داره شوهرمم خیلی تو فاز بود اوایل خلاصه ادمش کردم😂😂😂میدونی مشکل از شوهرامونه خواهر ببخشیدا ولی اوسکلن مگه زبون وعقل نداره بگه خودت برو یا بابام ببرتت با کسی مگه شوهرت خودش کترزندگی نداره مگه نگفتی مریضه خب بگه حال خودم نیست وهزارتابهونه خودت یاد شوهرت بده مردار بایدتربیت کردو اینکه پول خودتو فقط بده طلا اینقدر ر پای خودت و مستقل بودی شوهرت وننش عادت کردن این بده قشنگم ❤️ 

فک کنم ۶ ماه باشه شایدم یه سال ببین واس خودمم تعجبه اتفاقا مدیرمون حسود بود همون خودش باعث شد شوهرم ...

تو ب رئیس گفتی یا مدیر ک نامه داد؟ بعد وقتی نامه میدم دیگه نمیتونی جای دیگه کارکنی؟ با این تفاسیر کاله باید به شوهرم نامه میداد چون 8ماه ونیم اونجا بود گفته بودن خودت استفا بنویس کثافطاای اشغال😐آبجی شنیدم اگه از شرکتی شکایت کنی برای رزومه کاریت بده و جاهای دیگه به سختی قبولت میکنن راسته یا دروغ؟ مثلا جایی پولتو نداده باشه بری شکایت اون شرکت ب اداره کار کنی برای گرفتن حقت

اینم ننش نمی‌دونست بچه داره تا من نشون کردن پسرم بهترین درومد ازش خلاصه تا سرکوچه هم میرفتندباید شوه ...

دیگه اونروز دعواشون شد شوهرم رید بهش.برداشته کفشای باباهه رو داده ب شوهرم

باباهه فهمید یکم بحث کردن .شوهرمم رفته دیده ننه ش گریه میکنه اینم بدتر ریده بهش بعد به باباهه گفته بخدا من نمیدونستم کفشا واس توعه.دیگه بعدش مامانش اومد بالا شوهرم گفت بدهیتونو میدم طلاهامو بده .گفت انقدر جمع میکنی واس کی؟ بدبخت زندگی کن فردا میفتی میمیری هی با بدبختی و خساست زندگی میکنی

بحث کفش شدا شوهرم ۴ ساله واس مادرش کتونی  خریده . هنوز مادره با کفشای پاره میره بیرون اونروز ب شوهرم میگم بگیر خودت بپوش .میگه نههه مامانم میپوشه .گفتم اره ده سال بعد کتونی پوسیده شد برمیداره میپوشه

تو ب رئیس گفتی یا مدیر ک نامه داد؟ بعد وقتی نامه میدم دیگه نمیتونی جای دیگه کارکنی؟ با این تفاسیر کا ...

بخدا اطلاعی ندارم گلم . من کلا شرایطم یکم متفاوت بود تو جریان زندگیم بودن میدونستن مشکل دارم قبول کردن.با بقیه کارگرا هم همین بودن . اما من شکایت اینارو اطلاع ندارم

دیگه اونروز دعواشون شد شوهرم رید بهش.برداشته کفشای باباهه رو داده ب شوهرمباباهه فهمید یکم بحث کردن . ...

بخدا یه کارا و حرفاش کپ مادر شوهر منه فقط مادرشوهر من خیلیییییی گدا بود و ندید بدید

بخدا اطلاعی ندارم گلم . من کلا شرایطم یکم متفاوت بود تو جریان زندگیم بودن میدونستن مشکل دارم قبول کر ...

موفق باشی قشنگم بازم خوبه خدا خیرشون بده ک درکت کردن ❤️😘🌺شوهرت هم یکم مخشو دست بگیر مردا بی مخ تر از چیزی هستن ک ما فک میکنیم 😉

همون گاهی میگم منو شوهرمو میکشه بعد میمیره . ببین شوهر من پزشکی قبول شده نرفته .چرا؟؟ چون بابای دیوس ...

چه مادر کثیفی داره.

خدا به تو و شوهرت قوت و عزت بده تا بتونی برینی به مادر شوهری که میخواد زمین خوردنه بچشو ببینه

ایشالا زودتر بمیره