2777
2789
عنوان

حقوق شوهرتون چقدره شغلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 118 پست
اگه یه مغازه بزنین که عالیه.آمل کاسبیش حرف نداره.اگه یه شرکت با ساعت کاری کمتر بخواد شاید شوهرم بتون ...

آمل نیستیم قشنگم الان تو یه شرکته ساعت کاریش کمه خداروشکر اما فکر شغل دیگم اینجوری نمیشه تو این مملکت ب جایی رسید با حقوق 17 18. میشه بپرسم سرمایه کارتون چجور جور کردین چون ماهم از اول قصدم ن مغازه هست اما سرمایه نداریم 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم از اونجا مینالید.جای کثیفیه

آره فک میکردم شعبه شهر ما اینجوره گویا کاله مال همشون کثیف بوده، شوهرم میگفت محل کاسبی دزداست اگه دزد باشی راحت خودتو میسازی باید وجدان نداشته باشی فقط 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

آمل نیستیم قشنگم الان تو یه شرکته ساعت کاریش کمه خداروشکر اما فکر شغل دیگم اینجوری نمیشه تو این مملک ...

من از خوهرم و شوهرم از داداشش،هرکدوم ۵۰ قرض گرفتیم.یه وام ۵۰ هم که پیگیرش بودیم،اومد روش.تا یکسالم بیمه بیکاری میگرفت.مغازش نیمه خالی بود.ولی الان پر شده

ایشالا شما هم یه کاریو شروع کنین.تا خودتون متوجه بشین تو شرکت فقط عمرشو طلف کرده

الان کدوم شهرین؟

من از خوهرم و شوهرم از داداشش،هرکدوم ۵۰ قرض گرفتیم.یه وام ۵۰ هم که پیگیرش بودیم،اومد روش.تا یکسالم ب ...

قم هستیم عزیزم 

خب بیمه بیکاری چجوری بهتون تعلغ گرفت ینی شرکت تعلیغ کرد یا شوهرتون مشکل جسمی پیدا کرد اونجا؟ 

نهایت شد 150 مغازه و اجناسش شوهرم میگه باید دست کم 500 داشته باشی چجوری با 150 تهشو هم اوردین

من از خوهرم و شوهرم از داداشش،هرکدوم ۵۰ قرض گرفتیم.یه وام ۵۰ هم که پیگیرش بودیم،اومد روش.تا یکسالم ب ...

آره این شرکتا ک شوهرم میگه فقط بردش ن هستی انگار در حد بخور نمیر 

آره فک میکردم شعبه شهر ما اینجوره گویا کاله مال همشون کثیف بوده، شوهرم میگفت محل کاسبی دزداست اگه دز ...

شوهرم تو شرکت اصلیش بود.

میگه همکارم با پیکان اومد بعد دو سال با دوتا خاور رفت.ینی در این حد.

شوهرم گریه میکردو میگفت من بزرگ شدن بچه هامو ندیدم

اونی که از اول پولدار بود، اینو درک میکنه؟

ولی تو که خوب میدونی من چی میگم

شوهرم تو شرکت اصلیش بود.میگه همکارم با پیکان اومد بعد دو سال با دوتا خاور رفت.ینی در این حد.شوهرم گر ...

وای دقیقا منم اشک شوهرمو دیدم یه شب ک میگفت تو این کار روان نموندم معذرت میخوام حتی میگفت دیگه جون رابطه با زنم اول جونیم هم ندارم اینم تو شرکت اصلیش بود خیلیی هم بزرگ. بود 

مغازه چی زدین شما 

من دوس دارم مارکت بزنیم شوهرم میگه مغازه تنظیم موتوری و گاز ماشین 

نمیدونم چقدر میخواد هرکدوم فعلا در حد فکره 

قم هستیم عزیزم خب بیمه بیکاری چجوری بهتون تعلغ گرفت ینی شرکت تعلیغ کرد یا شوهرتون مشکل جسمی پیدا کرد ...

داداشم آخونده.دورو بره شهید محلاتی خونشه😁

کار شوهرم نیازی به رسیدگی مغازه نداشت.

خوراک دام و خوراک مرغو اردکه.زیاد سرمایه نمیخواد

باید تحقیق کنین،که چه کاری باشه که نیاز به هزینه دکور سازی نداشته باشه

وای دقیقا منم اشک شوهرمو دیدم یه شب ک میگفت تو این کار روان نموندم معذرت میخوام حتی میگفت دیگه جون ر ...

مارکت ساعت کاریش از کاله هم بیشتره.

بیمه بیکاری:اگه یه سال کامل تو یه شرکت بیمه باشی و اخراج بشی،بیمه بیکاری تا ۱۸ ماه پایه حقوق بهت تعلق میگیره

داداشم آخونده.دورو بره شهید محلاتی خونشه😁کار شوهرم نیازی به رسیدگی مغازه نداشت.خوراک دام و خوراک مر ...

شوهرم از ماشین سررشته داره خودش میگه تنظیم موتور واین چیزا اما خودم به سوپرمارکت علاقه دارم نمیدونم چرا هرچیم دیدم زده براش گرفته 

راستی خوراک دام و اینا فروشش کمه یکی کنار خونمون هست اتفاقا دکور هیچی فقط چند تا همش گونی گذاشته برا مرغ و این چیزا 😂😂اصلا نمیخوره درآمدش بالا باشه 

وای موافقم پول تو چیزی هست ک اسم نداره 

داداشم آخونده.دورو بره شهید محلاتی خونشه😁کار شوهرم نیازی به رسیدگی مغازه نداشت.خوراک دام و خوراک مر ...

یه چیزی ینی غذای گوسفند؟ خب مگه گوسفند علف نمیخوره 

بعد کیا مشتری هستن چون کسی ک اردو خونگی داره کم می‌خره محصولاتش ارزونه 

مارکت ساعت کاریش از کاله هم بیشتره.بیمه بیکاری:اگه یه سال کامل تو یه شرکت بیمه باشی و اخراج بشی،بیمه ...

واییی چقدر این کاله حروم... زاده بوده دقیقا شوهرم میگفت بهم گفتن برو خودت استعفا بده به نفعته نگو الکی گفتن ک بیمه و حقوق تعلغ نگیره 😐😐😐

ینی اگه کسی اخراج بشه شرکت باید بهش بیمه. و پایه حقوق بده در هر صورت؟