اگه یه مغازه بزنین که عالیه.آمل کاسبیش حرف نداره.اگه یه شرکت با ساعت کاری کمتر بخواد شاید شوهرم بتون ...
آمل نیستیم قشنگم الان تو یه شرکته ساعت کاریش کمه خداروشکر اما فکر شغل دیگم اینجوری نمیشه تو این مملکت ب جایی رسید با حقوق 17 18. میشه بپرسم سرمایه کارتون چجور جور کردین چون ماهم از اول قصدم ن مغازه هست اما سرمایه نداریم
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آمل نیستیم قشنگم الان تو یه شرکته ساعت کاریش کمه خداروشکر اما فکر شغل دیگم اینجوری نمیشه تو این مملک ...
من از خوهرم و شوهرم از داداشش،هرکدوم ۵۰ قرض گرفتیم.یه وام ۵۰ هم که پیگیرش بودیم،اومد روش.تا یکسالم بیمه بیکاری میگرفت.مغازش نیمه خالی بود.ولی الان پر شده
ایشالا شما هم یه کاریو شروع کنین.تا خودتون متوجه بشین تو شرکت فقط عمرشو طلف کرده
شوهرم تو شرکت اصلیش بود.میگه همکارم با پیکان اومد بعد دو سال با دوتا خاور رفت.ینی در این حد.شوهرم گر ...
وای دقیقا منم اشک شوهرمو دیدم یه شب ک میگفت تو این کار روان نموندم معذرت میخوام حتی میگفت دیگه جون رابطه با زنم اول جونیم هم ندارم اینم تو شرکت اصلیش بود خیلیی هم بزرگ. بود
مغازه چی زدین شما
من دوس دارم مارکت بزنیم شوهرم میگه مغازه تنظیم موتوری و گاز ماشین
نمیدونم چقدر میخواد هرکدوم فعلا در حد فکره
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭