2777
2789
عنوان

حقوق شوهرتون چقدره شغلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 118 پست
تا پارسال شرکت لبنی کار میکرد با ماهی ۱۲الان آزاده با ماهی ۴۰ ،۵۰

شوهر منم شرکت لبنی هست، کارش تو شرکت چی بود الان میه

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم می دونم زحمت زیاد داره همش سر کارن ته برج یه چی میدن بهت که نمیدونی بدهی ها ماه قبل را صاف ...

دردامو یادم نیار خواهر.۱۰ سال کشیدم.میدونم چی میگی.خدا به شوهرت سلامتی بده تا بتونه یه کار خوب شروع کنه و پول خوب در بیاره.من شرمندگیه شوهرمو زیاد دیدم.واسه من که سخت بود.حالا ببین واسه اون چی بود.

فروشگاه زده.با کلی قرضو وامولی تو یه سال همشو تسویه کرد

مواد غذایی؟ این کارا ریسکیه باید اهل ریسک باشی ولی اکثرا میگیره مبارکه 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

تو شرکت کاله آمل مسئول انبار بودالان فروشگاه داره

اتفاقا شوهر منم تو کاله میگه مسعول انبار خوبه درآمدش تو شرکت شوهرمم میگه انبار دار حسابی میزنه تو گوش ضایعات و قشنگ 50تونن بجز حقوق در میاره 

مواد غذایی؟ این کارا ریسکیه باید اهل ریسک باشی ولی اکثرا میگیره مبارکه

ریسک بزرگی بود ولی خوب گرفت.۱۰ سال بخور نمیر زندگی کردیم.تا رنگ پولو دیدیم.اون روزا رو فراموش نمیکنم،که مغرور نشم.زندگی واسه خیلیا سخت شده.و اونی که از اول سرمایه دار بوده،درک از این موضوع نداره

ریسک بزرگی بود ولی خوب گرفت.۱۰ سال بخور نمیر زندگی کردیم.تا رنگ پولو دیدیم.اون روزا رو فراموش نمیکنم ...

آره عزیزم کلا شرکت کاله خیلییییی اذیت می‌کرد شوهرم شبانه روز خواب نداشت الان تو شرکت دیگه هست اما باز حقوق کارگری هست ماهم تو فکریم مغازه بزنیم اما سرمایه میخواد نمیدونم از کجا گیر بیاریم شغل دیگه هم حقوقش فک نکنم بیشتر باشه 

اتفاقا شوهر منم تو کاله میگه مسعول انبار خوبه درآمدش تو شرکت شوهرمم میگه انبار دار حسابی میزنه تو گو ...

شوهرم انبار انجمادی بود.۸صب تا پایان کار(بعضی موقع تا ۱۰شب)شوهرم زیادی حلال خوره😅

میگه تو لیست بار یه پالت کره اضافه تر میزدن،اونم بدون ثبت

اون گذارش میداد.یه پالت کره الان ۵۰ ملیونه

شوهرم انبار انجمادی بود.۸صب تا پایان کار(بعضی موقع تا ۱۰شب)شوهرم زیادی حلال خوره😅میگه تو لیست بار ی ...

آره شوهر من موضع بود میگفت مسعول انبار روزانه فقط میلیونی می زده جالبه بقیه سر پرستا هم هم دست بودن باهاش میگفت اسمش مسعول انباره اما تقریبا همه ماره هست به شوهرم میوفته منکه اینجا برا حقوقش نموندم حقوق ندن هم من نمیرم هرماه چند برابر حقوقم در میارم خودم و قدیمی هم بوده حالا شوهر منم ک حلال خور بود سر اینکه دزدی یه نفرو گزارش کرده بود 30 میلیون چند سال پیش انداختن گردنش و اخراج کردن کلا شرکت حروم خوریه شوهرم میگه توش فقط دزدیه همه دزدن باید یا عین خودشون دزد باشی با میکنن تو پاچت، خودشم خواب نداشت از 1شب یا ص2شب میرفت ماموریت تا فرداش گاهی حتی 1ساعت خواب نداشت خیلی بد بود خداروشکر اومد بیرون

آره عزیزم کلا شرکت کاله خیلییییی اذیت می‌کرد شوهرم شبانه روز خواب نداشت الان تو شرکت دیگه هست اما با ...

اگه یه مغازه بزنین که عالیه.آمل کاسبیش حرف نداره.

اگه یه شرکت با ساعت کاری کمتر بخواد شاید شوهرم بتونه براش ردیف کنه.شاید

شوهرم از ساعت کاریش خسته شدالان کجا کار میکنه؟

ساعت کاری موضع هاش ک افتضاح فک کن منی ک روز تنها نمیمونم شبانه روز تنها بودم کلا روان شوهرمم بهم ریخته بود اینقدر جو بد داشت