2777
2789
عنوان

حقوق شوهرتون چقدره شغلش چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 3542 بازدید | 118 پست
شوهرم کارگره ماهی 15,تومن که به هیج چی نمیرسه مثی گداها زندگی میکنیم

ای جانم.شوهر منم شرکت کار میکرد تا پارسال.با ماهی ۱۲ تومن

امسال رفت تو کار آزاد،یکمچشامون رنگ پولو دید.درکت میکنم ولی از حقوق کارگری پیشرفت نمیکنی عزیزم.۱۰ سال عمرشو طلف کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این عدد یه مقدار بالا نیستبرادرم طلافروشه😒

فداتشم برادرت طلا فروشه باید بدونه بستگی به اندازه مغازه  و مشتری و مکان مغازه و خیلی چیزا داره یه مغازه ممکنه روزی کلی فروش داشته باشه یکیم یه تیکه

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

ای جانم.شوهر منم شرکت کار میکرد تا پارسال.با ماهی ۱۲ تومنامسال رفت تو کار آزاد،یکمچشامون رنگ پولو دی ...

دقیقا منم می دونم زحمت زیاد داره همش سر کارن ته برج یه چی میدن بهت که نمیدونی بدهی ها ماه قبل را صاف کنی خرجی این ماه را بدی چه غلطی کنی تا آخر ماه استرس داری دیگ اگ یه خرج غیر قابل پیش بینی پیش بیاد یا یه مهمونی چیزی که میخای بمیری از استرس 

فقط میدونم اگر همسرم خیلی درامدش بالا بود تو این تاپیک نمیگفتم وقتی میدونم شما راضی نیستی از درامدت💔

🔴 از این به بعد بجای کلمه بیماری های “مادر زادی” از کلمه “بدو تولد” استفاده کن 🔴  تو سیستم وزارت بهداشت و آموزش هم داره این کلمه اصلاح میشه و بخشنامه اومده  که واژه مادر حذف بشه چون در خیلی از این بیماریها مادر نقشی نداره ولی همیشه بار منفی و حس سرزنش گر روی مادر میمونه بابت این موضوع. شما هم از امروز شروع کنید تمرین کنید دیگه از این کلمه استفاده نکنید اگر هم جایی شنیدید اصلاحش کنید تا به مرور از جامعه حذف بشه🌹
نامزدمه طلا فروش بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ فعلا تازه کارشو راه انداخته

سود خالص یا درامد

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭