2777
2789
عنوان

ماجراهای من و تنبلی تخمدان😞😞

105 بازدید | 11 پست

سلام خانوما شبتون بخیر .

چند ماهی هست برای بارداری اقدام کردم تنبلی تخمدان شدید دارم این ماه دکتر بهم قرص لتروزل داده اولین باره میخورم خیلی نگرانم نمیدونم نتیجه میده یا نه 🥹🥹😞😞

اصلاح سبک زندگی انجام بده منم مثل شما بودم فیبروم و کیست و اندمتریوز و ضخامت رحم هم داشتم سه ماه اصلاح سبک زندگی انجام دادم باردار شدم 

تو اینستا سرچ‌کن بارداری فلورا یا فلورا تاجیک پیجشون رو دنبال کن همه‌چیز راجب اصلاح سبک رو گفته شک‌نکن جواب میگیری 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

فولیکولات چنده

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلاح سبک زندگی انجام بده منم مثل شما بودم فیبروم و کیست و اندمتریوز و ضخامت رحم هم داشتم سه ماه اصل ...

واقعا چقدر خوب کاش منم نتیجه بگیرم

اصلا این اصلاح سبک چجوری هست میشه یکم توضیح بدی

نمیدونم والا😅

روی سونوگرافیت نوشته

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
واقعا چقدر خوب کاش منم نتیجه بگیرماصلا این اصلاح سبک چجوری هست میشه یکم توضیح بدی

ببین دکتر من گفت تو نازایی داری ولی من تونستم پس شک نکن اول از همه باید ساعت خواب رو تنظیم کنی قبل دوازده خواب باشی قبل هشت بیمار ساعت غذا باید تنظیم باشه قند و شکر و تنقلات رو باید کاملا حذف کنی فست فود و سرخ کردنی کاملا حذف بشه پیش غذات باید حتما سالاد بخوری ورزش های هوازی روزانه بین بیست دقیقه تا نیم ساعت انجام بدی یک تا دو ساعت هم پیاده روی انجام بدی. 

گوشت قرمز و لبنیات هم باید حذف بشه چند روز اولش سخته اما بعد عادت میشه با سالادت هم حتما آبلیمو بخور 

غصه نخور میگذره، دفعه قبلی هم گذشت💔🙂.                    وفاداری لطف نیست، بخشی از اصالته.                                 حوصله توضیح و فهموندن حرف هام بهتون رو ندارم اگه با من هم عقیده نیستی لطفا رو‌پیامم ریپلی نزن👍

ببین دکتر من گفت تو نازایی داری ولی من تونستم پس شک نکن اول از همه باید ساعت خواب رو تنظیم کنی قبل د ...

ممنون عزیزم از توضیحت 😘😘

بعد شما دختر دار شدی یا پسر دار 

اندازه فولیکول و اینا نداشت چند ماه قبل دادم نوشته بود تخمدان چپ طبیعی راست تنبل پیگیری نکردم الان ج ...

خوب باید پیگیری کنی شما روز ۱۴باید سونوگرافی دقیق بگیری از اندازه فولیکولات پس بر اساس چه مبنایی لتروزل دادن

خوب باید پیگیری کنی شما روز ۱۴باید سونوگرافی دقیق بگیری از اندازه فولیکولات پس بر اساس چه مبنایی لتر ...

گفت بخاطر تنبلی تخمدانت بهت لتروزل میدم 

منم راستش زیاد چیزی بلد نیستم از مامانم نپرسیدم گفتم نکنه فعلا باردار نشم اون نگران میشه و گریه میکنه 

ممنون عزیزم از توضیحت 😘😘بعد شما دختر دار شدی یا پسر دار

دختر