2777
2789
عنوان

خانما نمیدونم چیکار کنم

174 بازدید | 18 پست

من عفونت داشتم بعد رفتم دکتر بعد ک داروهاشو با کرم واژینالو مصرف کردم ب مدت ی هفته خوب شدم بعدش دوباره برگشت داشتم الان امروز باید روز اول پریودم بود اما یه هفتس ترشح هام شبیه روزای اخر پریودم قهویه اما هنوز پریود نشدم نمیدونم چیه چیکار کنم ؟

سوال منم هست منم دقیقا مثل شما کرم و دارو مصرف کردم یکی دو هفته خوب شدم دوباره از دیروز شروع شده خدایا چیکار کنیم ما حداقل یه چند ماه سالم باشیم 

بخدا از لحاظ بهداشتی هم فوق العاده حساس و تمیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید مسخرم کنماما بدترین عفونت زنانه تنها با عنبر نسارا درمان شد. امتحان کن 3بار

راستش خالم چون زیاد درگیر عفونته هر راهیو ک بگین تجربه کرده به خصوص عنبر نسا و تشت سرکه ولی بازم برگشت داشته 

سوال منم هست منم دقیقا مثل شما کرم و دارو مصرف کردم یکی دو هفته خوب شدم دوباره از دیروز شروع شده خدا ...

دقیقا عزیزم منم خودم انقد رعایت میکنم اما متاسفانه سر ی رابطه زوری گرفتار این عفونت شدم 

تنها راه پیشگیریش حمام روزانه و پوشیدن شلوار نخی و راحته آنتی بیوتیک و پماد و اینا موقتیه همش

میشه برا بارداری بی دردسر و سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟ اگر تنبلی تخمدان داری و قصد باردار شدن داری تاپیک اخرم و بخون 😘😘

عفونت قارچی بیشتر سوزش ادرار میده و ترشحاتش اونقدر زیاد نیست.اگه با رابطه عفونت گرفتید احتمالا جز عفونتهای std بوده و باید آنتی بیوتیک بگیرید اگه ترشحاتتون خیلی زیاد هست و حالت کف الود زرد سبز هست مترونیدازول خوراکی مصرف کنید