2777
2789

شوهرم بهم خیانت کرده مجبوری بخشیدمش و دارم زندگی میکنم

چهاربار بچه هام سقط شدن یک سال هم هست باردار نمیشم.نگید ک چرا میخای از این شوهر باردار شی.چون بچه میخام و بجز همین مرد نمیتونم با کس دیگه ای باشم

یه مریضی دارم ک چند ساله باهاش درگیرم بهتر نمیشه ک نمیشه.فقط نپرسین چی.که بهترین دکترها هم نتونستن درمانش کنن

آیا از من بدبخت تر هم هست؟

اره منی که مامان باباندارم وموندم وسوختموساختم یتیم بیکس بودن ازدردتوعم بدتره.بازتودلت ب اوناخوشه من چی بگم

وزن اولیه۱۰۶☠️بعدزایمان۹۶🤨بارژیم۸۳😉الان۸۲🫠هدف اول۷۹.۹😍هدف دوم۷۷😍😍هدف سوم۷۵😍😍😍هدف آخر۶۸کیلوگرم🤩🤩فعلا۷۷وخورده ای🥲یکم دیگه این امضاموعوض میکنم.........گفته بودم یکم دیگه امضاموعوض میکنم وزن۱۴بهمن۱۴۰۲ ۷۵کیلو😍😍😍😍😍پیش بسوی ۶۸کیلو🤭😘😘😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدبخت نیستی فقط خودتو دوست نداری 

با خودت حالت خوب نیست 

خوشبختی و خوشحالی رو باید از درون خودت پبداشون کنی نه از دیگران 

دیگران نیومدن ک حال ما رو خوب کنن 

من سختی زیادی کشیدم تا وقتی فهمیدم ازدواج به قرار داد هست و هر لحظه امکان تموم شدنش وجود داره شاید هم تا آخر عمر تموم نشه 

اگه برای همسرت هم این مدلی حرف میزنی خودت داری هولش میدی ب سمت یکی دیگه

اعتماد ب نفس داشته باش عزیزم

آخه میدونم مادر خوبی میشم.همه دنیامو ب پاش میریزم

ربطی نداره. اون بچه اگر دختر باشه و فقط یکم، یه گوشه از خیانت پدرشو بفهمه. ضربه بدی به اعتماد و روح و روانش میخوره. خودخواه نباش.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش