2777
2789

وقتی پسرم به دنیا اومد خیلی خوب بود

بعدیش وقتی عروسی کردیم

بعدیشو نمیگم دیگه😅

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 

هزاربار گفتم گمونم 😂 

تابستون ، روزی که داداشم به دنیا اومد 🥲 

یادمه سه شنبه بود کلاس زبان هم داشتم که کنسل شده بود دقیقه نودی 

از خوشحالی یک جا بند نمی‌شدم 

اولین کسی هم که بغلش کرد من بودم ... حتی قبل مامانم 😁

شبیه موش صحرایی بود 🤣

اینجوری 👁👁 زل زده بودم بهش با نیش باز 

هعی ... یادش بخیر

الان بچه مدرسه ای شده 🥲🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهترین روز زندگیم وقتی بود که اینقدر فقیر بودیم که پول یه نوکیا ساده رو نداشتیم ولی یه شب میلاد امام علی جشن و قرعه کشی بود یه تبلت به نامم در اومد بعد اون همه سال حسرت انگار کل دنیا رو بهم داده بودن حالا که فکرشو میکنم ما آدمای ضعیف بعضی چیزا رو فدای چیزایی میکنیم که حسرت خیلی از پولداراس 

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

روزی که ظهر عید غدیر داخل حرم امیرالمومنین خادم بودمروری که نیمه شعبان تولدم خونه ی خدا بودم

زندگیو شما بردی

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم

ممنونم واقعا من هیچم ولی خیلی مدیون امیرالمومنینم وقتی بهش میکنم من که پر از خطاام تو حرمشون بودم ان ...

خیلی مهربونن آقا

نی نی سایت همه ناشناسن به همین خاطر همه راحت حرف دلشونو می‌زنن سخت نگیرید.           گوربا دوست ، چای دوست و طبیعت دوست . Ceraunophile#                                                                     ای عشق تو مگذار ! ای عشق تو مگذار!  که من به پیری برسم