2777
2789
عنوان

چجوری با شوهر دعوا میکنین

210 بازدید | 18 پست

این اصلا ازم نمیترسه همه کاری سرم درمیاره بخدا یکم بگذره زن میاره رو تختم چون ازم نمیترسه که هیچ،حرفامم به یه ورش میگیره.

دیگه نهایت یک میاد خونه چجوری جرش بدم؟ چجوری اذیتش کنم؟شما چیکار کردین شوهراتون حساب میبرن

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
ساعت 1شب میاد خونه

دیگه نهایت اونموقع میاد به مرگ رفته ایشالا منم هرچی زنگ زدم از سر شب برنداشته منم یه سر میرم بیرون دور بزنم دیگه تا یک بیام🥺

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه زن و شوهر باید از هم بترسن؟

اره خب مرد باید یه حسابی ببره یا نه؟ شوهر من هیچی حساب نمیبره خسته شدم از ساعت ۸شب هرچی زنگ میزنم ج نمیده اگه حساب میبرد جواب میداد

شب بیرون نریدموقع خواب یه سطل آب یخ بریز روش بگو برای پوستت خوبه (:

جگر من اینجوری خنک نمیشه با خیانت خنک میشه.عمرم داره میره پنج شش سالمو خراب کرد منم دلم عشق میخواد

نه اون وقت فکرای بدی دربارت میکنه مگه سرکار نمیره؟

برام مهم نیست چون واقعا منم دنبال کیس خوب هستم.

خودش صاحب کار هست 

عزیزم کامل درک میکنم چند وقته ازدواج کردی

شش ساله بااین ازدواج کردم

صبر ادما هم حدی داره

@asma_moharamiآیدی تلگرامم هست خواستی اونجا پیام بده یکم درد دل کنیم

تل ندارم