2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودم و همسرم باشه نه ولی مامانم هی میگه دخترت تنهاس یکی کمه😑😑البته باعث اولی هم خودش بود انقدر ...

گناه دارن طفلی ها 

منم فک میکردم هر موقع بخام میتونم دومی رو بیارم ،چون اولی خیلی زود باردار شدم ولی دومی که طول کشید فقط دعا میکردم شرمنده بچه م نشم،چون خیلی تنها بود 

اره زیاد رفتم تقویتی زدم تا یه کم بهتر شدم البته تقویتی زدنم بعدش کلی دردسر شد

منم سر دخترم ۷کیلو کم کردم تا زایمان 

ولی این دومی کامل برعکسم،همش گشنمه ،خیلی کم تهوع دارم کلا بالا نیاوردم تا الان ،شوری هم خیلی میلم میکشه

گناه دارن طفلی ها منم فک میکردم هر موقع بخام میتونم دومی رو بیارم ،چون اولی خیلی زود باردار شدم ولی ...

هردو سرکار میریم سخته بعد من اولی رو زایمانم خیلی دردناک بود اصلا انگار درد باعث میشه نیارم دیگ وقتی فک میکنم بهش

بعد بر قلق بود دخترم شب تا صب بیدار بود همسرمم خدایی بیدار بود پا ب پای من ولی بازم الان میگ ولش کن اعصابم نمیکشه بیدار بمونم 😂😂

چند هفته جنسیت فهمیدی ؟بعضیا میگن ویار متفاوت ، یعنی یه جنس هستن برام مهم نیست فقط میخام سالم باشه و ...

من سونو آن تی بچه هامو گفت شبیه پسره یا شبیه دختر همونم شد ۱۶هفته جنسیت مشخص میشه کامل