2777
2789

ی دوستی دارم خرپول هرچی بگم ازپولش کم گفتم چهره ای نداشت قدشم کوتاه وتپل بودامشب اومدخونمون نشناختمش ازبس خوشگل شده بودمنی ک شوهرش چشش دنبالم بودبه خاطرخوشگلیم وبه همین خاطرهرچی دوستم اصرارمیکردنمیرفتم خونشون وهرباریه بهونه میاوردم حالامن انگشت کوچیکشم نمیشم من پول میخام  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فیلر.ژل.نمیدونم والامنه فقیرکه سردرنمیارم میگفت میخام برم پوستمم بکشم سیاه تلخ بودسفیدصورتی شده بود

کرم زده بود 

جدیدا هر چی آدم زشت میره میکاپ یاد میگیره آنجلینا جولی میشه آنقدر ک لامصب تاثیر داره

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی 

کرم زده بود جدیدا هر چی آدم زشت میره میکاپ یاد میگیره آنجلینا جولی میشه آنقدر ک لامصب تاثیر داره

چی بگم من شوهرم خوشتیپه سه بچه نازوسالم دارم وزندگیم ازلحاظ عشق وارامش کم نداره ولی واقعاحسادت کردم دلم پول خواست ی جورایی اززندگیم سردشدم

چی بگم من شوهرم خوشتیپه سه بچه نازوسالم دارم وزندگیم ازلحاظ عشق وارامش کم نداره ولی واقعاحسادت کردم ...

نه بابا فکر نکن بعضی خوشگلی ها با یه دستمال مرطوب از بین میره

نه بابا فکر نکن بعضی خوشگلی ها با یه دستمال مرطوب از بین میره

ن باباین همش عمل بودمیشناسمش اهل کرم واین چیزانیست حالانه اینکه من زشتم ب نظربقیه پن حرف ندارم ولی خودم هیچ اعتمادبنفسی ندارم 

ن باباین همش عمل بودمیشناسمش اهل کرم واین چیزانیست حالانه اینکه من زشتم ب نظربقیه پن حرف ندارم ولی خ ...

بهش فکر نکن برو بچسب به زندگیت این بیرون همه چیز ب درد نخوره