2777
2789
عنوان

تاحالا شده واسه یچیزکوچیک ذوق کنین

146 بازدید | 25 پست

نه جدی.. مثلا فکرکنین ینفرو خیلی دوسش دارین، هواشو ازدور دارین، دوستاش میخان تو و اون باهمدیگه باشین

مثلا یبار کتونی منو اون یذره شبیهه‌همدیگه بود وایی انقدر دوستاش سروصدا کردنن گفتن الناز بیا کتونیت شبیهه اینه 😅

بعد دوستاش ازمن پرسیدن گفتم پارسال گرفتم از محله خودمون وایی چ حس‌خوبی داشتت.‌ 

مثلا یه حالتیه دوستاش یهویی درموردش باهام حرف میزنن، یا مثلا یکیشون بهم گفت واسش کادو چی میخری؟ 

یکیشونم یهویی ازمن سوال میپرسه: چرا شمارشو میخواستی، میخام بدونم چرا ازمحی خوشِت میومدو.. این حرفا البته من به سوالاش جواب ندادم چون زمان میخواستم تا درموردش فکرکنم

خیلییی خوبه. بهترین حسه، شیرین ترینه.. 

حالا شاید بگین تومحبت ندیدیی =) شایدم ندیدم اما خب ادم یبارعمر میکنه دیگه 😅

جان چہ مي‌دانست، ازدنیـا چہ خواهدکشید =)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرچیزی که باعث خوشحالی بشه ذوقم داره

وایه من خیلییی حس خوبیه من حتی واسه چیزای کوچولو هم ذوق میکنم

یباردرمورد همین تاپیک زدم بهم گفتن تو محبت ندیدیی عجیب رفتارمیکنی 

وایه من خیلییی حس خوبیه من حتی واسه چیزای کوچولو هم ذوق میکنمیباردرمورد همین تاپیک زدم بهم گفتن تو م ...

ن بابا چه ربطی داره

منم با چیزای کوچیک ذوق میکنی چه مادی چه معنوی از هرنوعی باشه

خیلی کم سواپرایز شدم اصلاتاحالاسوپرایزم نکردن اگ بکنن اذوق میمرم

وایی منم + مخصوصا با یه دسته ازفامیلمون کلا قهریم دلم میخواد دخترعموهامو ببینم 😅

واسه لبخند های پسرم یا با ذوق تعریف کردن های بچه گونه ش یا بوسم می‌کنه یا  مثلاً داره نگام میکنه یهو کللللا وجودم ذوق مرگ میشه😍😍😍😍 هزاربار ماچش میکنم...

پسرم چهار سالشه و معتقدم مادری شیرین ترین لذت دنیاست...

من کسی بودم که معتقد بودم عشق همسرها به هم شیرین ترینه....

چطور

خودم و اونایی که خوشحالن این مدلی هستند..البته نه فقط مسائل ریز مربوط به پارتنر ...کلا هر چیزی...مثل رنگها و پاییز و فصل ها و ...

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...