2777
2789

حتما دکتر ببرید اگر لوزه داره زودتر درمان کنید تو بزرگسالی خیلی سخته من لوزه دارم وقتی بچه بودم پیگیری نشده الان واقعا اذیتم

خدایا برایم بخواه که، بشود، برسد، بیاید، درست شود، خوب شود خوبِ خوب🌱❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسرمنم ۶سالشه پارسال دکتر بردم دارو بهش داد و گفت عملش کن تا پیش دبستانی می‌رفت که مدام سرما میخورد نبردمش تابستون هم دلم نیومد آخه خیلی از دکتر و سوزن می‌ترسه ببینم چی میشه اگه بهتر نشد بعداز مدرسه عملش میکنیم 

خر و پف که تا دلت بخواد، با کوچکترین  تنفس هوای سرد التهاب لوزه میگیرم و خر و پف به خصوص تو زمستون، گوش درد میشم همش، تو زمستون کلا التهاب داره گلوم و از همه بدتر الان حفره ای شده و سنگ لوزه دارم، دکتر هم میگه جراحی به صلاح نیست چون خون ریزی شدید میکنی

پسرمنم ۶سالشه پارسال دکتر بردم دارو بهش داد و گفت عملش کن تا پیش دبستانی می‌رفت که مدام سرما میخورد ...

گلم منم نگرانی های شمارو دارم... شما هم‌بچتون خروپف میکنه موقع خواب؟

دلم خون میشه از خروپف هاش... امشب دلم ریخت گفتم نکنه چیزیش بشه زبونم لال. فردا میبرم دکتر تا ببینم باید چیکار کنیم. توکل به خدا

گلم منم نگرانی های شمارو دارم... شما هم‌بچتون خروپف میکنه موقع خواب؟دلم خون میشه از خروپف هاش... امش ...

در حالت عادی ی ذره صدا میده ولی مریض بشه بله خیلی خروپف می‌کنه اسپری بینی بزن براش..شما کی می‌خوایم عملش کنید الان کلاس اوله؟

الهی بلا ازتون بدور باشه...‌ ناراحت شدم گلم

زنده باشید، ممنونم عزیزم انشاالله فرزند شما هیچ مشکلی نداشته باشه و همیشه تنش سالم و سلامت باشه😘🌹