2777
2789

وابسته اش میشی و زندگیو بدونش نمیتونی تحمل کنی اون همه چیزته 

واقعا فکر کردی وقتی نصیحتم میکنی دارم به حرفات گوش میدم؟ نه فقط منتظرم تموم شه تا همون کار غلطو ادامه بدم:). بعضی وقتا به جای جر و بحث کردن فقط به طرف نگاه میکنی و تعجب میکنی که این حجم وسیعِ بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچکی جا شده!. -entj-

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داری برای خنده هاش بمیری!

دیگه شدم دانشجو دبیر ادبیات😍💗 شاعرتونم🥹✨غزل سرا🌱 دختر مهربون و قویی هستم و روحیه مستقلی دارم :) توی زمینه شعر و کتاب و رمان میتونم کماکان کمکتون کنم 🕊️🌱 ، از یه جایی به بعد تصمیماتت به تصمیمات عقل نزدیک تر میشه ، درسته زندگی برات میشه مثل تلخی شربتی که وقتی مریض میشی میخوریش ، ولی بعدش یه عمر آرامش و راحتی برات میاره ، باور کن و من هم میخوام به این اصل باور کنم :) 

ینی مثلا نگا میکنی میبینی اونم چشم داره دهن داره ابرو داره بعد خیلی واست جالب و قشنگه😂❤️

یا مثلا دوس داری اون غذا بخوره تو گرسنه بمونی اون آب بخوره تو تشنه بمونی و سهم خودتو بهش بدی

همش هی دوس داری بغلش کنی بچلونیش😍

واقعیته😁😁😁

ساکنان دریا پس از مدتی دیگر صدای امواج را نمی شنوند و اما چه تلخ است روایت غم بار عادت:/🙂

من عشقو اینجو تشبیه میکنم

عاشق شدن مث نیت اول نمازه

نیت ک کردی دیه نمیتونی دوروبرتو نگاه کنی

عاشق شدن ینی گذشتن عه خدت

عاشق شدن ینی جنگ و پیروزی تو جنگ

وقتی دیدی بدون اون سخت بت میگذره

وقتی دیدی بدون اون این دنیا رو نمیخای

وقتی دیدی سر اون با همه بد شدی

دقیقل همونجاس ک عاشق شدی

سختمونه‌ولی‌میرسیم‌به‌جایی‌که‌حقمونه.

روزی که فهمیدم عاشق همسرمم رو یادم نمیره، ۴ ماه در ارتباط بودیم هرروز ساعت ۲، بهش گفتم که نه و... ولی اون موند. وقتی منو رسوند دانشگاه و رفت حس کردم قلبم یه جوریه، تندتند میزد، نفسم یه جوری بود انگار ذوق یه چیزیو داشته باشی، قیافه شوهرم اومد جلو مشام و یه لبخند از ته دل زدم و دلم قینج رفت. همچین شونه هام تو خودش جمع شد و یه حس شیرین اومد تو دلم انگار سالهاست منتظرشم. نمیدونم چطور زمان میگذشت برام. برای دیدنش لحظه شماری میکردم. برای من اینجوری بود

ایه 3 سوره حج.ایه 126 سوره اعراف... دوستان این ایات برای صبر و قضاوت نکردن هست!

عشق یعنی اینکه همسرت چندروز سفررفته طاقت دوریش نداری اونم همینطور

وقتی میخاد برگرده نزدیکای خونه ک میشه قلب هردومون تند تند میزنه 

حوصله هیچکسو نداری جزهمسرت

عشق یعنی هرچی حقوق میگیره میده ب تو برا خودش هیچی برنمیداره😪

یعنی تو سخت ترین شرایط برات همچی مهیا میکنه 

بعداز۲۰ سال ماهنوز مث روزاولیم 

خدایا شکرت 

الهی هرکی عاشقه یه معشوقش برسه 

هربارهی میترکم هی از رو نمیرم بازمیام  یک عدد معتادنی نی سایت♧♧☆♧♧ازسال۸۹ ک پسرم متولدشد تا الان کاربرنی نی سایتم ...۱۰۰بار ترکیدم  دیگه قول میدم حرفای بی ربط نزنم ک منهدم نشم😍😍🤫منودوست داشته باش نی نی یار🤗