2777
2789
عنوان

مادرم ارزوی مرگمو کرد

274 بازدید | 21 پست

اونم نه ۱ بار بلکه ده ها بار 

از دیشب تاحالا خودشو پدرم ریختن رو من یکی داد میزنه یکی کتک میزنه از بچگی طوری باهم رفتار کردن که هر روز کارم گریه کردن بوده اعتماد به نفس ندارم الانم ولم نمیکنن بابا بخدا دیگه خسته شدم کاش واقعا به قول مادرم بمیرم از گریه کردن و احساس نفرت انگیز بودن خسته ام 

آخه مگه من چیکار کردم نه مثل هم نسل های خودم تاحالا دوست پسر داشتم نه فحش ندادم همیشه نمره هامم خوب بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الکی می زنن؟ چیزی رو ناگفته نگذاشتی؟

چی مثلا 

با پول خودم برای اولین بار پیتزا درست کردم ظرفارو شستم آشپزخونه رو بهتر از روز اول بهشون تحویل دادم ولی پیتزاعه بد شد حالا ریختن رو من که تو کثافتی تو اسراف کاری تو گند زدی تو خونه زندگی ما 

خدا همچین مادرای از رو زمین ور داره مادر منم با همکاری برادر ناتنی کلی فحش ناموسی بهم دادن فردا میرم ...

وای چه خوبه که میتونین برین 

امروز بخاطر اومدن بابای خودش غذا درست کرده کلی میخنده به من که میرسه همیشه بلده فحش بده امروزم که مستقیم گفت ایشالا لشت رو برام بیارن تو عامل همه بدبختی های منی 

میخوام زندگیمو تموم کنم.......واقعا جنازمو براشون ببرن شاید راحت شن

دقیقا منم همش آرزوی مرگ میکنم اما نمیمیرم خدایی دلم واسه خودم میسوزه این حق ما نیست

دقیقا مگه خواسته زیادیه که یه بار خوشحال باشم یه بار مادر منم باهام خوب باشه تو این ۲۰ سال یه بارم منو بغل که هیچ یه بارم بوس نکره ولی تا دلت بخواد فحش داده به قیافم توهین کرده خدایا تو کجایی چرا مارو نمیبینی