2777
2789
عنوان

باردارم برای باردوم

279 بازدید | 21 پست

خانومابه کمکتون نیازدارم من یه بچه سه سالونیمه دارم دیشب فهمیدم برای باردوم باردارم علارغم جلوگیری خیلی استرس دارم شهرغریب تنهام کسی روندارم وواقعاواسم سخته نمیدونم باید چیکارکنم وضعیت اقتصادی هم داغونه میگم روزی رسون خداست اماخیلی هاهم هستن که بچه دارندو واقعاشرایط سخته لطفاخواهرانه کمکم کنید خیلی بیتابم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توکل کن بخدا 

منم بچه اولم ک ۳ و سال و نیمه بود دومی دنیا اومد نمیگم سخت نیست هست حتی می‌شینم گریه میکنم از سختیا از بهانه گیری و حسادت اولی کولیک و شیر نخوردن و نخوابیدن دومی و ...

ولی میگذره ب چندسال بعدشون ک فکر میکنم آروم میشم یکم

اصلا نگران نباش عزیزم ،استرس برات اصلا خوب نیست ،حتما خیر بوده خدا که برای بنده هاش بد نمیخواد ،توکل برخدا کن ،تا دومی رو بخوای فارغ بشی اولی از آب و گل دراومده ان شالله ،شهر غریب هم که هستی این بچه ها مونس و همدمت هستن🥰🥰

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

خدا سالم و سلامت بیارش تو بغلت

دیگه کاری نکن فقط بفکر سلامتی خودت و جنینت باش

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

امیدوارم با به دنیا اومدنش با قدمهای کوچولوش سلامتی ثروت و برکت رو براتون بیاره

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️