2777
2789
عنوان

حس بیهوشی چجوریع دوستان عمل بینی

266 بازدید | 37 پست

اون لحظه که داری بیهوش میشی چه حسی داره 

حالت چجوریع ؟

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

خیلی حس شرینیه یهو انگار خستگی از تنت میاد بیرون

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقد باحالهههههه ک نگم واست

من خیلی میترسم 

میشه بگی وقتی دارو تزریق میکنن آدم چه حسی داره

هر کی میبینه برا سلامتی و آرامشم یه صلوات بفرسته   انشالله که آرزوتون با مصلحت خدا یکی باشه  

خیلی میچسبه

انگار خسته ای و میری تو یه خواب عمیق

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

خیلی حس شرینیه یهو انگار خستگی از تنت میاد بیرون

واقعا پس چرا من اینقد میترسم آخه 

از استرس ضربان قلبم می‌ره بالا تپش قلب میگیرم

اگه اینجوری باشه عمل میکنن؟

دارو رو ک تزریق کردن یادم نیس چیشد خیلی استرس داشتم همه حا سیاه شد فقط یه لحظه دکتر صدام کرد دستتو بیار باز چشممو باز کردم دوباره چشمم افتاد رو هم و دیگه هیچی نفهمیدم خیلی خوب بود😂

خیلی بد بود واس نمیفهمی چه جوری بیهوش شدی اما برا من جراحی فک بود وقتی بیدارشدم خیلی درد داشتم تا چن ...

اون لحظه که دارو تزریق میکنن آدم بدنش سست میشه؟

واقعا پس چرا من اینقد میترسم آخه از استرس ضربان قلبم می‌ره بالا تپش قلب میگیرماگه اینجوری باشه عمل م ...

چرا بیخودی استرس 

یکم قوی باش 

مثل مورفین میمونه دیگه حس لذت و آرامش 

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

دارو رو ک تزریق کردن یادم نیس چیشد خیلی استرس داشتم همه حا سیاه شد فقط یه لحظه دکتر صدام کرد دستتو ب ...

واای من چقد میترسم 

یعنی یدفعه‌ همه جا سیاه میشه؟

دست و پای آدم سست میشع؟

چرا بیخودی استرس یکم قوی باش مثل مورفین میمونه دیگه حس لذت و آرامش

نمیدونم اصن اینقد استرس دارم حالت تهوع دارم 

نمیدونم چجوری آروم بشم