2777
2789
عنوان

شوهره مادر سنده ام

370 بازدید | 26 پست

دیشب مریض بود داشت میمرد براش شربت و قرص دادم دمنوش درست کردم سرشو ماساژ دادم شونه هاشو خلاصه از وقتی از خواب بیدار شده بامن حرف نمیزنه!

بعد دیدم اینجوریه رفتم خونه مامانم ولی بهش پیام دادم سین میزد جواب نمیداد از اخر فحشی نموند بهش نداده باشم. خب مادر ...مگه چکارت کردم؟تو خواب دهنت. دم؟

اصلا اعصابم نمیکشه انگار دوست داره فحشش بدم ولی خودمم منفجر میشم دیشب گفته چشم بندمو بده و برام چند صفحه کتاب بخون اخرین حرفاش این بوده کردم و بوسش کردم بعد خوابیدیم .

این منو سکته میده . بنظرتون چرا اینجوریه؟

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لااقل ادم بدونه چیکار کرده نمیسوزه، یک هفته بود که باهم صمیمی شده بودیم از گل نازکتر نمیگفتیم ولی این پتانسیلشو نداره دوست داره فحش بشنوه اخه مگه تو خواب چکارت کردم

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

بخاط اینه ک داری مث ننه ش بهش میرسی 

بوسش کردم و چیزش کردم و فلان و....حالن بد شد

ولش کن لندهور

یه خونه روستایی با باغ تو یه روستای خوش آب و هوا میخوام آرزومه داشته باشم, خدایا برسون با جفت روحیم الهی آمین😃😍
چی شدچکارتون هست

نمیدونم از خواب بیدار شده باهام حرف نمیزنه 

بخاط اینه ک داری مث ننه ش بهش میرسی بوسش کردم و چیزش کردم و فلان و....حالن بد شدولش کن لندهور

داشت میمرد اخه. و کلا عادتمونه قبل خواب همو میبوسیم.

فک کنم محبت زیادی شده اوردوز کرده

نامزد منم اینجوری کرد یه بار. انگار من به میکروبا فرمانِ حمله به سیستم ایمنی شو دادم😐💔. البته تهش میاد معذرت خواهی میکنه.

ای که خاکِ اَقدامِ تو ؛ سرمه‌ی چشمِ من💗. | اللّٰھُمَ‌عجلْ‌لِّوَلیڪَ‌الفࢪَج♥🌿.