2777
2789
عنوان

اومدیم خونه مادر شوهرم 🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 1543 بازدید | 63 پست
آخه شوهر من هیچ جایی دوست نداره بریم ،فقط خونه مامانش اینا میریم ، اونجا فقط خوشحاله .خونه یکی بی ح ...

چه جالب شوهر منم رو بعضی چیزا حساسه ولی کلا میره میاد اعصاب خوردیش واسه ماست خب عزیزم با کسی مشکل داری کم برو مجبور که نیستی 

چه جالب شوهر منم رو بعضی چیزا حساسه ولی کلا میره میاد اعصاب خوردیش واسه ماست خب عزیزم با کسی مشکل دا ...

شوهر من کلا نمیره ، ولی چون مردم فکر میکنن این امامی چیزیه و کلا خودشو شبیه بچه عروسک طهماسب  میکنه توجمع دعوتش میکنن خیلی مظلوم میگه من که اجازم دست زنمه هر جا بگه بریم میریم هرجا بگه نریم نمیریم 😐

به خدا قیافش رو ایمجوری میکنه  فامیلا فکر میکنن من یزیدم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من کلا نمیره ، ولی چون مردم فکر میکنن این امامی چیزیه و کلا خودشو شبیه بچه عروسک طهماسب میکنه ...

چقد باهال گفتین این دیگه از اون کاراست انقد بدم میاد یکی کارای مشکل دار خودشو گردن بقیه بندازه حالا همه میدونن شوخی میکنه یا جدیه فک میکنن

چقد باهال گفتین این دیگه از اون کاراست انقد بدم میاد یکی کارای مشکل دار خودشو گردن بقیه بندازه حالا ...

ببین خیلی زبون داره 😐 درسته با خنده میگه و همیشه نیشش بازه ولی چون خیلی مظلومه و بچه مثبته و دوسش دارن هرچی میگه بقیه فکر میکنن تقصیر منه ، حتی خانوده خودم ، ولی نمیدونن این کوفت گرفته هیچ جا نمیاد 🤦‍♀️