برادر شوهرم نوزاد دارن ، مادر شوهرم داره بچه گونه مثلا بجای نوزاد حرف میزنه که بقیه بچه کوچولوهایی که اینجان خوششون بیاد ، حالا بیشتر از همه بچه ها ، شوهر من خوشش اومده و جدی گرفته 🥴🥴 با لبخند و با عشق و با دقت داره گوش میده مامانش چی میگه ، یه جاشو نشنید ، خیلی جدی پرسید :
جبهه نگیرید من هنوز مادرشوهر نشدم ایشالله ۲۰سال دیگ
ولی خدایی ناراحت نشین قبل این ک ما زنشون بشینم اونا مامانشون بودن
تو ام لذت ببر والا من ک با تصویر سازی خندم گرفت هم
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!
الان واسه من قهر کرد خودش بلند شده برم خونه مامان بیام بعدش میگه تو نمیایی میگم نه قهر کرده حالا خوبه هیچوقت مامانش خونه پیدا نمیشه همیشه در گشت و گذار یا هروقت همسرم میره چ ن حساسه یکمی از بعضی از حرفاش ناراحت میشه بازم خودشو نمیزاره زمین خب پاشو برو چرا دیگه قهر میکنی
🥴🥴 خیلی هم منتظر موند مامانش جواب بده بعد که جواب رو شنید غش کرد از خوشحالی و خنده 🥴
کودک درونی. داره
از سال ۹۹خواننده خاموشم.علاقه مند به ریاضیات،فلسفه و شعر.هر تساوی عدالت نیست و هر عدالتی تساوی نیست.دانشمندان مورد علاقم تسلا، نیوتون،پروفسور حسابی و مریم میرزاخانی.زندگی چرایی است که پاسخش با مرگ داده میشود.شما یادت نمیاد ننه ولی نی نی سایت قدیما یه جمله معروف داشت به اسم فقطط طلاقققق.فرمژه فقط اونجا که بعد گریه مژه ها اشکی تو با دست میزنی بالا لامصب کار صد تا ریمل رو میکنه
اگ خودتونو پسرتون باشین چی؟جبهه نگیرید من هنوز مادرشوهر نشدم ایشالله ۲۰سال دیگ ولی خدایی ناراحت نشین ...
نه بابا ، من با مادر شوهرمهیچمشکلی ندارم مثل مادرم دوسش دارم ولی اینکه در عرض چند دقیقه از وسط یه بحث جدی اقتصادی و اعتقادی و حجم موشک یهو پاشی ببینی نوزاد چی میگه 🥴🥴 و بعد غش کنی از ته دل از خنده خیلی بامزه و عجیبه 🤦♀️
نه بابا ، من با مادر شوهرمهیچمشکلی ندارم مثل مادرم دوسش دارم ولی اینکه در عرض چند دقیقه از وسط یه ...
😂😂😂😂😂منم خندم گرفت
اسی میگم تو ام از در لوس شدن وارد شو
مثلا بگو عچقم برام ایفون میخلی؟
اگ گفت نه تو ام بگو گومجو دیگ دوشت ندالم😂😂😂
یه وکیلی میگفت ۶۰سال وکالت انجام دادم اکثر شکایات بین کسانی بود که به هم اعتماد داشتند مثلا وقتی یه مبلغی به کسی میدی نمیره ولی وقتی کل سرمایه اتو میدی دستش میذاره میره حالا تو ک کل احساساتتو خرجش کردی میگی چرا یه دفعه اینجوری شد؟؟!