2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوسش داری منتظر بمون ، از اون بخش نرو خودش کم کم میاد سمتتولی اگه داری اذیت میشی تا میتونی دوری ...

مجبورم برم رییسم گفته باید منتقل شم

بهم گفت نرو وایسا بجنگ بهش گفتم نمیشه تو میتونی برو بگو گفت من بگم وجهه بدی داره وگرنه میگفتم

مجبورم برم رییسم گفته باید منتقل شمبهم گفت نرو وایسا بجنگ بهش گفتم نمیشه تو میتونی برو بگو گفت من بگ ...

اها خب پس اشکالی نداره برو ولی احتمال اینکه فراموشت کنه هست ؛ باید کاری کنی که هم ببینتت و از یادش نری و هم خیلی تو چشم نباشی که فکر نکنه اویزونشی 

اها خب پس اشکالی نداره برو ولی احتمال اینکه فراموشت کنه هست ؛ باید کاری کنی که هم ببینتت و از یادش ن ...

ای بابا چقدر سخت شد

برام دعا کن لطفا

نمیدونم چرا هیچی نمیگه

ای بابا چقدر سخت شدبرام دعا کن لطفانمیدونم چرا هیچی نمیگه

باشه عزیزم حتما

امیدوارم بهترینی که میتونه برات اتفاق بیوفته بیوفته

ولی اینکه نمیگه مشکلی داره و گفته بمونی چون نمیخواد از دستت بده تا زمانی که مشکلش حل بشه وگرنه عاشقته

باشه عزیزم حتماامیدوارم بهترینی که میتونه برات اتفاق بیوفته بیوفتهولی اینکه نمیگه مشکلی داره و گفته ...

واقعا مطمئنی؟ خدا از دهنت بشنوه عزیزم

انشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده

یه بارم داشتم به دوستش حرف میزدم اومد بهم سلام کرد دست دوستشو به یه حالتی پیچوند بردش