2777
2789
عنوان

خونه مرکز شهر یا حومه

289 بازدید | 18 پست

دوستان سلام. راهنماییم کنید لطفاً 

ما یه زمین توی حومه شهر داریم. با مرکز شهر حدود هشت دقیقه با ماشین فاصله داره. اگه بسازیم یه خونه بزرگ با حیاط میشه. اینجا هم محیط ارومی هست.تمیزه و سوپرمارکت و مغازه های ضروری رو داره. اما برای مدرسه بچه ها یا بازار رفتن، گاهی روزی دوبار باید بریم مرکز شهر. شوهرم میگه زمین رو بفروشیم با وام، یه آپارتمان کوچیک مرکز شهر بخریم. نظرتون چیه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرکز شهر بگیر والا ما مرکز شهریه خیلی خوبه ب همه بازارا سریع دسترسی داریم مرکز شهر محله های خوبم دار ...

اشکال نداره یه آپارتمان کوچک باشه؟ بعدا که آپارتمان سال ساختش بالا بره نه میشه فروختش نه میشه تعمیرش کرد. خونه ویلایی بهتر نیست یعنی؟

بستگی به شهرش و منطقه و فرهنگش داره. ۸ دقیقه با ماشین که فاصله زیادی نیست

فرهنگش خیلی تفاوتی نداره. ما بخاطر کارهامون بیشتر میریم مرکز شهر.مدرسه و کلاسهای بچه هامون اونجاست. اینجا رو فقط برای خونه ساختن میخواهیم که بشه یه خونه بزرگ ساخت. میشه یه خونه چهارخوابه با حیاط داشته باشم اما با این پول، مرکز شهر یه آپارتمان کوچیک میشه خرید

فرهنگش خیلی تفاوتی نداره. ما بخاطر کارهامون بیشتر میریم مرکز شهر.مدرسه و کلاسهای بچه هامون اونجاست. ...

آپارتمان کوچیک فایده نداره.  مخصوصا بچه هم دارین جا کم میاد.  حالا مشکلات خود آپارتمان به کنار.    خونه ی شخصی و مستقل خیلی خیلی بهتره.  خصوصا که میگین میشه متراژ بالا در آورد