الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مرسی عزیزم متاسفانه چند نفر لز اقوام دور خودم و همسرم فوت شدن و از همسایه هامون ولی خانواده هامون سالمن. تازه کارهامونو کردیم و یه مقدار اذوقه جادر و لباس و نون و بنزین رو تهیه کردیم داریم میبریم پدرم میگفت هنوز به مردم روستاها امداد رسانی نشده تو رو خدا دوستان هر کاری از دستتون برمیاد انحام بدین هیلی به مسئولین امیدی نیست
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
کاش از طرف مدیر نی نی سایت میتونستن با شماره ای که داده تماس بگیرن ازش خبر بگیرن ای خدا ما برای یک ...
خانم تهرانی پیگیری کرده ولی سم شماره ای نداده تا باهاش تماس بگیرن
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...
عزیزم ، یکی از دوستان ما هم اونجاست که نتونستیم ازش باخبر بشیم، اگر اسمش رو بگم ، می تونی ازش خبر بگ ...
اره عزیزم اسمشو واسم پ خ کن الان بهت درخواست دوستی میدم فقط خونه شون شهر بوده یا روستا اینطوری راحتتر میشه خبر گرفت شهرنون کوچیکه شاید از آشناها هم بپرسم باخبر باشن
من سقوط شبنم از گلبرگ یاس را آغاز یک پرواز می دانم.
نمیشه آدرسشونو بفهمن ببین تو منطقه زلزله زده بوده یا نه؟
نه خب آخه نه مشخصاتشو دارن نه شمارشو..آدرسشم که وقتی اطلاعاتی نباشه نمیشه پیداکرد😳😥
خداوند کرم ابریشم را به پروانه🍄دانه ی شن را به مروارید🍄تکه زغالی را به الماس تغییر میدهد🍄اگر زمان به سختی گذشت🍄و تحت فشار بودی 🍄او بر روی تو نیز کار میکند ...