2777
2789

💫به نام خدا💫

♦️جهت #برگرداندن #همسر و #وفاداری وی♦️

🌺💐🌿به جهت برگرداندن همسری که به شخص دیگری #علاقه مند گشته و به همسر خویش #بی تفاوت شده و همچنین کاشتن علاقه و #مهر شدید همسرش در #قلب وی ، بنویسد ☀️سوره مبارکه المسد☀️ را با توجه به رعایت کردن آداب و شرایط آن ،و در ایام سعد و نیک این دستور العمل را انجام دهد و به گردنش بیاویزد و یا باخود نگه دارد که ان شاءالله مهرشان به هم افزون گردد🌼💐🌻

دوستان از آدابش:

۱- «حتما با وضو باشین و در ایام پاکی شروع به نوشتن کنید. 

۲_در ایام قمر در عقرب شروع به نوشتن نکنید اصلا تحت هر شرایطی. 

۳- در ایام سعد و نیک شروع کنید.

۴- در ساعات سعد اصغر و سعد اکبر نوشته شود عالیه توی اینترنت بزنید ساعات روزانه سعد و نحس رو میگه. 

5- با زعفران نوشته شود تاثیر گذاری بیشتری دارد ولی با مداد هم میشه نوشت. 

۶_در کاغذ a4 حتما بدون خط نوشته شود. 

۷_ زعفران رو با ذره ای گلاب قاطی کنید در حدی که غلظتش رو زیاد از دست نده. 

۸- رو به قبله شروع به نوشتن کنید. 

۹-با نام خدا و صلوات بر آل محمد شروع به نوشتن حتما کنید. 

۱۰_ طریقه نوشتن با زعفران: مداد رو دست بگیرین و نوک مداد به زعفران بزنید و یواش شروع به نوشتن کنید ولی مداد کشیده نشه سخته ولی میشه

۱۱_برای تاثیر گذاری بیشتر و حتمی اگه نماز خون نیستید غسل توبه کنید و شروع به خوندن نماز توبه کنید بعد از  نماز خواندن رو از سر بگیرید و گناه تا حد امکان کم کنید تاثیر میبینید. 

۱۲_حتما عقیده و ایمان محکم داشته باشید و توکل به خدا کنید. 

دوستان عزیز سه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان (عج) بفرستید

به اونهايى كه قدردانِ بودنت نيستن،نبودت رو هدیه کن.❤️‍🩹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیانتکار جاش جلوی در ساعت ۹ هس 

بیکارم دعا بخونم 

حوصله بحث کردن ندارم... تا اطلاع ثانوی، همه حق های جهان مال شما 🪐                                                             اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇

مردی که خیانت کرده به درد نمیخوره که برگرده

درسته برای بعضیاست که شرایط طلاق و جدایی ندارن از همسر خیانت کارشون

عزیزم آیه ای باید بنویسیم هم بگو

نه فقط سوره مسد باید بنویسی فقط همین گلم تاثیر داره خودم سحر و جادو  داشتم با این آیا قرآن باطل کردم

استارتر اینو خودت امتحان کردی یانه؟

نه ولی یه مدل دیگه یکی از دوستان گفتم نتیجه گرفت شک نداشته باش قدرت فوق العاده در قرآن نهفته هست حیف که قدر این کتاب آسمانی رو نمیدونیم شک نداشته باش توکل به خدا کن انجام بده پشیمون نمیشی