2777
2789
عنوان

برای مژه بلند چیکار کنم

301 بازدید | 23 پست

فکر کاشت تو سرم بود ولی دیدم همه ناراضین، میگن بعد یه مدت یا میریزن یا از قرینگی درمیان و پیچ میخورن. و اینکه کلی باید رفت برای ترمیم و وقت و هزینه هدر داد. بعد گفتم مژه مصنوعی بگیرم بذارم هم چسبی هم مگنتی همه ناراضی بودن میگن مژه ها کنده میشن یا فیت نمیشه اصلا واینکه چسبش یا مگنتش ضرر داره برای چشم. ریملی که زیاد بلند کنه ام نمیشناسم... بلند میکنن ولی نه اونطوری که میخوام. مژه هامم کلا یه حالت خوابیده و خسته ای دارن ریملم میزنی باز همون شکلی ان... اگه روشی هست که اوکیه ممنون میشم باهام درمیون بذارید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنداداش قبلیم یک مدت عکس هاشو میزاشت اینستا (بعد اینکه با داداشم بهم زده بود) بعد می‌دیدم ابرو هاشو مژه هاش بقدری بلنده ک میگی فقط کاشت کرده

زدم به در پرویی ازش سوال کردم گفت سریتا 

یک عکسم فرستاد برام گفت فقط اینو بگیر گرونم هست

منم باید بگیرم هیچی ابرو و مژه ندارم واقعا خیلی پر پشت کرده بود 

تـوےِ قَلبَܩ تـو لـ‌ایِقِ سَلطَنَ‍تـے‌ღ♛️✨️