*گوشت به سبک پسران کریم*
پیازو سرخ کنین طلایی که شد گوشت رو بچین روش.قابلمه به اندازه ای باشه ک کفش کامل پر بشه.زیاد بزرگ نباشه.
به اندازه پیاز سرخ شده پیاز خام خورد کنید بریزین رو گوشت رو پیازه فلفل و ادویه و دارچین بریزین همه چی غیر از نمک دوتا حبه سیر هم بنداز تو قابلمه درش رو ببند زیرشو خیلی کم کنین مثل دم کردن برنج.تا1 ساعت و نیم اصلا درشو برندارین بعد درو بردارین نمک زعفران و دو تا سه لیوان آب بریز بعد هر نیم ساعت یه بار سرش بزن یه تکونش بده تا وقتی ک گوشت نرم بشه