2777
2789
عنوان

بیش فعالی تو بچه مدرسه ای داشتین

172 بازدید | 14 پست

سلام پسرمن کلاس اولیه. خیلی خیلی اذیت میکنه. علائم بیش‌فعالی از اول تولدش داشت. ولی الان ک اول ابتدایی خیلی خیلی ب چشم میاد. 

کسی هست ک این مشکل داشته باشه و بچش تحت نظر باشه و دارو مصرف کنه؟ تاثیر مثبتی داشته روش؟ ممنون میشم تجربیاتتونو به اشتراک بذارین. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما ببرش دکتر‌.بیش فعالی تو بچگی خیلی راحت تر درمان میشه

وقتی میرم دنبالش از جلو در مدرسه تا داخل کلاسشون هرکیو میبینم شاکیه. معلمشونم در نهایت ی صندلی گذاشته سرمیز خودش و اونجا میشینه پیش معلم. راسش از داروهاش میترسم. 

یه زمانی داداش من واسه اینکا بیش فعالیش تو مدرسه کمتر شه ریتالین مصرف میکرد.الان دکتر چه دارویی داده ...

من هنوز نبردمش دکتر. میخواستم ببینم کسی هست ک نتیجه مثبتی گرفته باشه از دارو و دکتر. راسش اصن از داروهایی ک روانپزشکان تجویز میکنن ترس زیادی دارم

وقتی میرم دنبالش از جلو در مدرسه تا داخل کلاسشون هرکیو میبینم شاکیه. معلمشونم در نهایت ی صندلی گذاشت ...

آره.دارو هاش عوارض داره‌ مثل پرخاشگری اما اگه دارو رو مصرف نکنه خیلی بدتر میشه.چون بچه ی بیش فعالی بزرگ شه دو قطبی هم میشه که من دیدم طرف ۲۲ سالشه هرروز یه حرف میزنه.واسع سر کار رفتن نمیتونه بیشتر از ۲ ماه تو یه جا کار کنه و سریع کار رو ول میکنه.پول باشگاه میده ولی نمیره.

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

وقتی میرم دنبالش از جلو در مدرسه تا داخل کلاسشون هرکیو میبینم شاکیه. معلمشونم در نهایت ی صندلی گذاشت ...

حتما ببر زیرنظر دکتر دارو بگیر یکی سال گذشته  توکلاس دخترم بود کلاس اول یعنی بچمو داغون کرد امسال نیست نفس راحت میکشه دخترم ازبس اذیتش میکرد دوست نداشت بره ندرسه

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
من هنوز نبردمش دکتر. میخواستم ببینم کسی هست ک نتیجه مثبتی گرفته باشه از دارو و دکتر. راسش اصن از دار ...

بله.برادر من.بچه که بود از در و دیوار میرفت بالا. خیلی شیطنت و اذیت میکرد.ولی با مصرف دارو الان خیلی بهتر شده‌.

اول اینکه بستگی ب میزان بیش فعالی داره 

اکثرا با بزرگ‌تر شدن خوب میشن 

اما اگر با عدم تمرکز همراه هست 

حتما رسیدگی کن‌

چون افت تحصیلی پیدا میکنند 

یکی از دوستان بچه اش مشکل داشت حالا تا چه حد زیاد بود نمیدونم اما انها از دارو میترسیدن اخر تو راهنمایی بچه ترک تجصیل کرد 

اکثر این بچه ها بسیار باهوش هستند و حیفه واقعا هدر بره 

دختر خودمم داشت اما خیلی کم بود و با مرور زمان بیش فعالیش رفع شد اما عدم تمرکز باقی موند که اونم با جلسات تراپی درست شد و نیاز ب دارو نبود 

فعلا امضا ندارم
من هنوز نبردمش دکتر. میخواستم ببینم کسی هست ک نتیجه مثبتی گرفته باشه از دارو و دکتر. راسش اصن از دار ...

بپرس اسم دارو چیه و بعد درباره اش تو اینترنت مفصل تحقیق کن

چه علائمی داره،؟منم از دست دخترم خیلی اذیتم ولی از دارو میترسم

شیطنت و کنارنیومدن با هیچکی ک ذله کرده منو. ولی چیزی ک خیلی اذیتم میکنه سر درس و مشقشه. یا برعکس مینویسه. یا مثلا میخواد بنویسه بابا ی خط مینویسه دریغ از ی نقطه برای ب، موقع نوشتن دو خط مشق خون جیگر میکنه حواسش ب همه چی هس بجر درس. هزارمدل بازیگوشی داره. یا با مداد ور میره یا با پاک کن یا هرچیز دیگ. روخوانی افتضاحه. مثلا میخواد بخونه بادام من خورد خورد مینویسم. میگم این چیه میکه با حالا میگم این چیه میگه دا میگم این چیه میگه م.... میگم حالا باهم بخون میگ ادب