2777
2789
عنوان

تجربه شما از خودارضایی کودکان

2787 بازدید | 73 پست

دیگه کم آوردم نمی‌دونم چی کار کنم بچم نزدیکه سه سالشه این کارو انجام میده به تخت ومبل میماله خودشو ببخشید راحت میگم داغونم بخدا کاش بمیرم هرچی حواسشو پرت میکنم فایده نداره بچه بزرگم میگه مامان چرا اینطوری می‌کنه میترسم رو اونم تاثیر بزاره خدایا دیگه نمی‌کشم آزمایش عفونت وایناهم دادم هیچیش نیست دیگه مغزم نمیکشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه بزرگت قبلا این کار رو نیمکرد؟ هر دوتا ی جنسن؟ یا دختر پسرن؟

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

بچه به اون سن درکی از خودارضایی نداره صرفا یه چیزی توی بدنش کشف کرده که نمیدونه چیه

باید تا میشه حواسشو پرت کنی که از سرش بپره

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

بچه ی سه ساله خودارضایی؟؟؟ اصلا مگه حس جنسی داره؟؟

اینا به کنار

با این سن و عقلش مگه میدونه خودارضایی چیه؟؟؟

شاید از روی عادت کاری رو انجام میده زیاد تو ذهنش پررنگش نکنین

که داند به جز ذات پروردگار، که فردا چه بازی کند روزگار...🌱            https://daigo.ir/secret/71775231257.                     

عزیزم تجزبیات جنسی کودک خیلی مهمه از روانشناس کمک بگیر نه ادمای اینجا بعضی چیزا طبیعیه بعضی چیزا نه و در هرصورت روی روان خیلی اثر گذاره هردوش پس متخصص باید کمکت کنه

Enfj.ملی گرا.حامی محیط زیست،حیات وحش و حقوق بشر🌱🐋    #فمنیست_رادیکال                                                                   

پسر کوچیکه‌م همه‌ش دست به خودش میزنه. تقریبا 3 سالشه. هر چی هم میگم اصلا ول نمی‌کنه. خیلی بدم میاد. پسرعموش 5 سالشه از اون یاد گرفته. وگرنه پسر بزرگم اصلا این عادت زشتو نداشت. 

ببرش حتما حتما پیش روانشناس تا دیر نشدهشرت و شلوار کلفت پاش کن. سریع بلندش کن. جا به جاش کن من فکر ک ...

اخه چه میفهمه ببرمش روانشناس هنوز سه سالش هم نشده حرف حالیش نیست که

اصلا موضوع نگران کننده ای نیست که داغون بشی

و با توجه و دعوا کردن باعث میشی سرکوب بشه

اینا تازه دارن بدنه خودشونو میشناسن و این رفتار طبیعیه شما با یه سرچ ساده هم علتش رو متوجه میشین

با کمک یه مشاور بچتون رو سالم تر تربیت کنین و نحو صحیح برخورد رو انجام بدین