2777
2789

بنظرتون استاد عمارلو خوبه یا استاد فرهمندنیا؟؟ عمارلو خودش جزوه داره ولی استاد فرهمندنیا رو کتاب درسی توضیح میدن، شیوه های تدریسشون هم فرق داره.... من پارسال عمارلو ثبت نام کردم. امسال دوباره میخوام ثبت نام کنم نمیدونم کدوم رو برم؟؟؟؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قطعا فرهمند نیا

ممنونم عزیزم.شما کلاس و جزوه عمارلو رو دیدین؟؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت... من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد... بهارنارنج ها همه مست... هوا هوای تو بود🌿☘🍃🍀

@هویجم  

@آرتری  

@تکراروتکرار۲  

@مظلوم_سایت  

@levanin  

همدانی

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

همدانی

تا کلاساش رو میبینم بجای درس رو استاد تمرکز میکنم🤣خیلی کراشه لامصب😂

عمارلو رو نمی‌دونم ولی دختر خالم باهاش گرفته بود دندانپزشکی قبول شد ، عظیمی هم زیاد تعریف شنیدم  ، فرهمند نیا نمی‌دونم 

بخون  👈🏻نظرم فقط برای استارتره اگر مخالفی ریپلای نزن حوصلت رو ندارم که با کاربری که حتی تاثیری توی زندگی واقعیم نمیزاره بحث کنم 😏 درخواست دوستی با احترام پذیرفته نمیشه✨ دوست عزیز وقتی نظری برات میزارم جواب بده یا حداقل لایک کن بفهمم خوندی یا نه ✨🌹                      

تا کلاساش رو میبینم بجای درس رو استاد تمرکز میکنم🤣خیلی کراشه لامصب😂

فک میکردم منو دوستم تنهاییم😂😂💔

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️