2777
2789
عنوان

به نظرتون با این مشکلم چیکارکنم

65 بازدید | 5 پست

من از بچگی زیاد تو شرایط مساعدی بزرگ نشدم . شرایط خانوادگیم طوری بوده که زیاد احساس خوشبختی نمی‌کردم. حالا به اجبار باشوهرم ازدواج کردم و شوهرمم انصافا آدم بدی نیست. ولی روحیه ام خرابه زیاد نمیتونم با نزدیکانم هم رابطه داشته باشم. الان دوهفته دیگه موقع زایمانم هست دوروبریام همه بچه میزان. مادرم هم همش زنگ میزنه چرا برا فلانی این کارو نکردی به فلانی زنگ نزدی در حالی که هیچکی حتی توعروسیم هم کنارم نبودن تنهایی رفته بودم خونه مادرشوهرم

کاری که حال دلتو خوب میکنه انجام بده به صدای قلبت گوش کن نه مغزت ‌‌کتاباز انگیزشی بخون خوبیای همسرت و اطرافیانتو همش یادداشت کن بعد چند مدت ببین زندگی روخیلی سخت گرفتی عزیزم

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
کاری که حال دلتو خوب میکنه انجام بده به صدای قلبت گوش کن نه مغزت ‌‌کتاباز انگیزشی بخون خوبیای همسرت ...

چیزی که حال منو خوب می‌کنه این نیست که همش در اختیار این و اون باشم. مثلاً دیروز دخترعموم اومده شهر برا زایمان. از یه طرف بچه ام بهانه گیری می‌کنه و گریه و اینا از یه طرف من بااین شرایطم دارم ازشون پذیرایی میکنم. بعد اون داره اسم رو بچه ام می‌زاره شبیه کیا هست و خداروشکربچه من اینطور نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی که حال منو خوب می‌کنه این نیست که همش در اختیار این و اون باشم. مثلاً دیروز دخترعموم اومده شهر ...

خب پس این حالتو خوب نمیکنه گفتم جیزایی که خوب میکنه عزیزم پس ازش فاصله بگیر احترامش بجا ولی زیادی صمیمی نشو .واینم بدون ادمهای حسود و عقده ایی که به هرروشی تحقیرت میکنن رو از خودت دور کن ازشون فاصله بگیرما نمیتونیم طرز فکر و رفتار و حسادت بقیه رو اصلاح کنیم هرکسی هرجور بنابه شخصیتش باما رفتارکنه مقصر رفتار بدطرف مقابل مانیستیم مافقط باید فرکانسهای مسموم و ازار دهنده رو ازخودمون دور کنیم باید حرفاشون رو جدی نگیریم بدل نگیریم فکرنکنیم رها کنیم باتلاش میتونیم سخته ولی شدنیه عزیزم کتاب نقاط ضعف ما از دکتر دایر روبخون ..کتاب اثر مرکب دکتر دایر..اینا میتونن تغییراتی به زندگی و دیدگاهمون بدن 

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
خب پس این حالتو خوب نمیکنه گفتم جیزایی که خوب میکنه عزیزم پس ازش فاصله بگیر احترامش بجا ولی زیادی صم ...

ممنون از راهنماییت عزیزم. اصرمرکب رو یه بارخوندم .نمی‌دونم چرا احساس میکنم که همش همه میخوان اذیتم کنن. دیروز یکی تو روم گفت من می‌خوام استغفرالله یقه خدا رو بگیرم که تو این قسمت از زندگیت این راحتی رو داری من نداشتم. واقعا حالم بد شد

ممنون از راهنماییت عزیزم. اصرمرکب رو یه بارخوندم .نمی‌دونم چرا احساس میکنم که همش همه میخوان اذیتم ک ...

فقط دوری کن عزیزم زیادی به دهنشون نخند ببین یکی منو اینجوری حتی بدتراذیتم کرد ولی با مطالعه فهمیدم خودم باعثش شدم دیکه جدی تر برخوردکردم حرفاشو نشنیده گرفتم و سکوت معنی دار میکردم تاحساب کار اومددسش و چفت دهنشو بست