2777
2789

الان یازدهمین روزه که تو بیمارستانه. از وقتی دنیا اومده نگهش داشتن. تا نیم ساعت دیگه دکترش میاد ازش بپرسم کی مرخص میشه. توروخدا دعا کنین حالش خوب شده باشه مرخصش کنه. دیگه خسته شدم  

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شكر ك بدنيا اومده😍😍😍يعني خدا بهت فرصت داده عزيزم اگرنه نميزاشت بدنيا بياد.... خدا خودش مراقبش باشه انشالله امروز با ني ني برگردي خونه....... نذر لباي تشنه علي اصغر كوچولو كن صد درصد جواب ميگيري❤️🙏خبر خوبشو به ماهم بده

ای خدای تنهاییِ من، چه بسا هر گره ای که در کار من می‌اندازی، همچون گره‌های قالی باشد که با آنها برای سرنوشتم، نقشی زیبا بیافرینی. هرچه مرمر ساییده‌تر شود، مجسمه زیباتر می‌شود.

آخییی

ان شاءالله امروز دکتر رو با خبرهای خوب می بینی

خدا به همه مریض های کوچولو کمک کنه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

انشاالله که امروز مرخص میشه.مشکلش چیه؟

یکی به دادم برسه ..این همه بغضو کم کنه..به غم بگین یکی دوروز..منو فراموشم کنه..یکی اینجا شبو روز خیلی بیقرارته..نمیدونی این دیوونه چقدر چشم به راهته..روزا شده کارمن هی مرور خاطرات..بگو این دل دیگه چقدر بمیره برات..شبا این دیوونه تو تنهایی هاش باعشق تو سر کرده..نم بارونو خیابون خاطراتو دوبرابر کرده..گاهی وقتها زود به زود این دله من واسه ی دلت تنگ میشه..تنها راه عشقو ابراز علاقم همین اهنگ میشه..

الهی بمیرم چرا بستریه 11 روز؟؟؟

ان شاء الله که امروز بسلامتی مرخص میشه..

همیشه بیش از حد به کسی خوبی نکن و از گوشت خودت نکن بده به طرف بخوره...چون یه روزی اون گرگ میشه و تو بره..  
انشالله که صحیح وسالم ببریش خونه،چرابستریش کردن؟

به دنیا که اومد گفتن ریه هاش عفونت داره بستریش کردن

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته  
خدا رو شكر ك بدنيا اومده😍😍😍يعني خدا بهت فرصت داده عزيزم اگرنه نميزاشت بدنيا بياد.... خدا خودش مرا ...

دکتر گفت احتمالا ۵شنبه یا جمعه مرخص میشه