2777
2789
عنوان

بلاخره بی بی چکم مثبت شد....

603 بازدید | 53 پست

ماه دوم اقدامم بود ماه اول که یک هفته عقب اتداختم هر چی بی بی چک میذاشتم منفی بود این ماه هم چند روز قبل بی بی چک گذاشتم منفی بود با اینکه ته دلم امید داشتم اخه یکبار تو این ماه اقدام داشتم اونم یک روز قبل تخمک گذاریم هی با خودم میگفتم زود بوده بذار دوباره روز موعدت بذار ولی دیروز اینقدر حالتای پری داشتم که کلا ناامید بود دیشب که تمام بدنم درد میکرد گفتم صبح حتما پریود شدم خلاصه صبح پاشدم دیدم خبری نیست سریع بی بی چک گذاشتم که 30 ثانیه اول خط دوم هاله بود ولی کمتر از 2 دقیقه مشخص شد اصلا باورم نمیشد با اینکه بچه دوممه ولی خیلی ذوق کردم الانم از ازمایشگاه میام

ایشالا هرکی در ارزوی بچه خدا خودش بهش بده انتظار خیلی سخته 

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

راستی یه سوال من الان میشه دوهفته که از اقدامم میگذره ولی از لحاظ پزشکی الان 4 هفتم میخواستم بدونم کی برم پیش دکترم که ساک حاملگی مشخص باشه؟

بزرگترین مصیبت برای یک انسان آنست که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن؛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارک باشه

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .    
راستی یه سوال من الان میشه دوهفته که از اقدامم میگذره ولی از لحاظ پزشکی الان 4 هفتم میخواستم بدونم ک ...

سلام مبارک باشه 

فک کنم هفته ی شیش ساک معلوم باشه 

ولی هفته ی هشت قلب تشکیل میشه 

گروه آبی  شروع چالش اول مهر وزن اولیه ۷ تیر ۹۹ کیلو وزن شروع چالش پاییزی ۸۶۴۰۰🙄وزن هدف ۷۵ان شاالله 😍 هدف اول۸۵💪 هدف دوم ۸۰ 🔒هدف سوم ۷۵🔒 یبار تمام تلاشت رو بکن و همون چیزی شو که میخوای 😚

عزیزم مبارکه منم دیروز رفتم آز بتا ۱۷۹ بود گفت باید تکرار شه بنظرتون کمه؟؟

یعنی یه روز منم مامان میشم؟؟😞😩 نی نی برگرد پیشم بازم بیا تو دلم 😞😞فکر میکردم تموم شده سختیام 😤😤
خوشبحالت ماه دوم باردار شدی.تو روخدا واسه من دعا کن.من یکساله اقدامم.ازخدا بخاه بهمنم بده

ایشالا عزیزم ناامید نباش گلم مطمئنا بهمن بارداری شایدم زودتر

مباركه عزيزم انشالله بارداري و زايمان راحتي داشته باشي.واسه منم دعا كن زودتر باردار بشم.روز چندم سيك ...

روز 37 سیکل دقیقا روز پری